G2a sitesine dikkat!

15 den fazla oyun aldim ve bir sorun çıkmadı. Hemde 15 alışverişin sadece 2'sinde kullandim güvenlik sistemlerini.

Watch_Dogs, Cs:Go, GMod... Gibi bir sürü oyun aldım hiçbir sorun çıkmadı.

Yüksek memnuniyetli bir saticidan alirsan hiç bir sorun yaşamasın, Ben öyle yapıyorum

Bende FIFA 15'i aldım daha önce hiç sıkıntı çıkarmadan hemen canlı bağlantı yapıp anında etkinleştirme anahtarımı verdiler.
Bence güvenilir bir site...

Pahalı oyun almamakta fayda var, G2A çöpçü dükkanı gibi bir yer. Kimi keyler kullanılmış, kimileri banlanmış... Kimisi çalıntı kartla alıyor, kimi oyunu satıyor sonra ters ibraz yapıyor, anahtarı alıp etkinleştirmen oyunun sende kalacağını garantilemez. Çalıntı veya ters ibraz olaylarında oyunların kütüphaneden silinmesi biraz zaman alır zaten. O yüzden key çalışsa bile sevinmekte acele atmeyin.

Kesinlikle katılıyorum. Sonuçta bunları satan G2a değil bizler oyuncularız. Adam çalıntı kartla alıp siteye koyuyor satmak için 1 ay sonra steamımız kısıtlandırılıp oyun siliniyor. Geri alma şansınız 0

Shield yöntemi ile alın. Böyle durumlarda garantisi var.

2-3 TL daha veripp Shield ile alisveris yapinca sorun cikmiyor. 6 ay once BF4 almistim, bir sorun cikmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…