G2A'dan alınan oyun "Could Not Active" sorunu

gokaykrtls

Kilopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dün gece G2A'dan Crysis 2 Max Edition adlı oyunu satın aldım. Origin'e verilen keyi girdim. My Games bölümüne geldi. Oyunu indirdim ancak şöyle bir ekran geliyor. Bir türlü beceremedim. Yardımlarınızı bekliyorum.
buneamk.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bölgesel olarak sınırlı ürünlerden birini aldıysanız örneğin RUS - INDIA gibi sadece o bölgeden aktifleştirilebilir.

Neden buralardan oyun alıyorsunuz steam varken ? Daha mı ucuz steam varken oralara bakmak aklıma bile gelmedi.

G2a çoğu oyunu Steam ve Origin den daha ucuza satıyor. G2a shield ile oyunları alırsanız hiçbir sıkıntısı da olmuyor.

G2a çoğu oyunu Steam ve Origin den daha ucuza satıyor. G2a shield ile oyunları alırsanız hiçbir sıkıntısı da olmuyor.
Anladım sağol.

Probleme gelirsek yukarıda birisi yazmış bölge belirli olarak aldıysan sadece o bölgede aktif olur. Veya birkaç kere deneyebilirsin ama işe yarayacağını sanmam böyle bir sıkıntı nasıl çözülür anlayamadım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı