Ücret kesmiyor ama anında iptal edince devam edip etmediğini bilmiyorum.
Hocam bu kodları para ile mi aldınız yoksa toplu hediye tarzı falan mı elinizde varsa bir de ben alabilir miyim?
Ücret kesmiyor ama anında iptal edince devam edip etmediğini bilmiyorum.
Her ihtimale karşı bitmeye doğru iptal edin bence.Şimdi bu kodları alırsak ilk önce ücret kesilmeyecek fakat ücret kesilmeden iptal etsek 2 ay kullanabilecek miyiz?
Hocam bu kodları para ile mi aldınız yoksa toplu hediye tarzı falan mı elinizde varsa bir de ben alabilir miyim?
F3VW7-G73Y2-2x2MQ-Y2D2Q-C2GHz meslek sırrı![]()
hocam ben kart bilgilerini doldurana kadar kapıyorlar, tavsiye ettiğiniz bir site var mı klavye pratiği yapmak için?F3VW7-G73Y2-2X2MQ-Y2D2Q-C2GHZ Meslek sırrı![]()
Her ihtimale karşı bitmeye doğru iptal edin bence.
Hocam ben birazcık korkuyorum açıkçası karttan ücret keser uğraşırız diye en doğrusu içinde 1 TL olan kartla Xbox Game Pass almak.
Hocam ben kart bilgilerini doldurana kadar kapıyorlar, tavsiye ettiğiniz bir site var mı klavye pratiği yapmak için?![]()
Bu çok daha iyi bir çözümmüş, teşekkürlerAdresinden ödeme yöntemi ekleyip sonra kod isteyin ödeme yönteminde direk Microsoft Store'de satın al çıkacaktır bastığınız an satın alınır.Sign in to your account
account.microsoft.com
Halen alamadınız mı?Bu çok daha iyi bir çözümmüş, teşekkürler![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.