G2A'dan GTA 5 Alma

VPN ile etkinleştirme olayı var ama gerçekten sıkıntılı. Uzak durmakta yarar var.

Steam hariç orjinal olmayanları tavsiye etmem fakat G2A önerdiğimi bi site aldığın satıcının memnuniyet oranına bakmalısın. Steam desteğinede bakmalısın yoksa başın ağrır sonra.

Sıkıntı çıkması yüksek ihtimal çıkmassa bile herkes de olmuyor ama oyun sunucularıyla ilgili sıkıntı yaşayabilirisn. Örneğin keyi aktifleştirdikten sonra oyunu yüklerken connection to download server lost hatası alabilirsin ki bende oluyor bu hata. İnsanların steam den alma nedeni budur. Server sorunu yaşamamak.

Ben 10tl ye aldım şahsen başka yerden. Elimde Max Payne 3,Gta 5 oyunu içeren hesap var ama satışa çıkaramıyorum 100 mesaj olayı varmış ama istersen 30tl :)

Orjial oyun alcaksanız Steam'den alın. Ayrıca 2. el hesap filan almayın. Belki arkadaş art niyetli değil ama sattıktan sonra hesabını Steam Support'tan geri alabilir. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı