G2A'dan İninal Kart ile alışveriş yaparken '' Maalesef ödeme başarısız oldu'' Hatası

enesins

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Evet, İninal kartımı bu gün aldım ve internetten de onaylattırdım. FİFA16 almaya yetecek kadar parayı da yükledim. Ancak G2A'dan ürünü almak için son aşamaya geldiğimde bu hatayı aldım. Kartımı Paypal'a tanımlatarak deneyeyim dedim yine olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.

Aynı sorun bende de var. Paypal'den alınca oluyor ama Paypal'i seçince otomatik olarak para birimini euroya çeviriyor. Paypal de içinde TL yüklü kart ile başka bir para biriminden alışveriş yapınca 3 TL kesiyor.

@Whovian95 1 gün geçtikten sonra problemi G2A pay ile ödeyerek çözmüş bulunmaktayım. G2A Pay'a kartınızı tanıtın ve alışverişinizi yapın :D Olmazsa yine buradayım.

@Whovian95 1 gün geçtikten sonra problemi G2A pay ile ödeyerek çözmüş bulunmaktayım. G2A Pay'a kartınızı tanıtın ve alışverişinizi yapın :D Olmazsa yine buradayım.

Onu da denedim. Kabul etmiyor, 3D Secure olayını iki kere yaptım acaba birinde yanlış girdiğimden mi kabul etmedi? Çünkü daha sonra Paypal ile denedim ve verdim ama Processing dedi 2 dakika boyunca, ardından Closed dedi, reddedilmiş.

Onu da denedim. Kabul etmiyor, 3D Secure olayını iki kere yaptım acaba birinde yanlış girdiğimden mi kabul etmedi? Çünkü daha sonra Paypal ile denedim ve verdim ama Processing dedi 2 dakika boyunca, ardından Closed dedi, reddedilmiş.

İnanın şu an daha fazla yardım edemeyeceğim galiba. G2A Pay ile benim ödemem gerçekleşmişti. Kusura bakmayın.

Sanırım kartta bir sorun var. İninal Cüzdan uygulaması sorunsuz çalışırken kartı eklemeye çalıştığımda kartın geçerli olmadığını söylüyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı