G2A'dan Windows 8.1 Alıp Windows 10 keyi elde etme

Shredder67

Hectopat
Katılım
25 Nisan 2015
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar G2a'dan Win8.1 keyi alımı ile ilgili tüm konulara batım ancak kafamdaki soru işaretini gideremedim. G2a'dan Win 8.1 alsam daha sonra bunu Win 10'a yükseltebilir miyim, eğer yükseltme yapabilirsem daha sonraları da sürekli yükseltmemi yapmak zorundayım? Yada daha sonra temiz kurulum yapmak istediğimde Win10 keyimi nasıl elde edeceğim, şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 donanıma kaydoluyor. G2A'dan 8.1 alın ve yükseltme yapın. Yükseltme yaptıktan sonra sıfır kurulum yapmanız halinde 10 donanımınızı yani anakartınızı tanıyıp sistem otomatik etkinleşecektir. Yükseltme yapınca Microsoft yeni bir key vermiyor.
 
Peki bazı programlar var sistemdeki keyi öğrenmek için acaba onlar işe yararmı ? yani ilerde pc değiştirince sürekli win8.1 yükleyip sonra yükseltmemi yapıcaz ?
 
Bir kere yükseltme yapman yeterli. Microsoft anakartını kaydediyor. Daha sonra direkt olarak windows 10 medyası ile format atabilirsin. Aynı şekilde g2a dan 8.1 alıp windows 10 a yükselttim. Sorunsuz şekilde kullanıyorum. Temiz kurulum yapmadım yükseltmeden sonra. Şuan gayet hızlı sistem. SSD olduğu için 15snde masaüstü hazır olarak açılıyor.
Daha sonra format atarken cd key girmen gerekmiyor. İnternete bağlandığın an windows kendi aktifleşecek.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı