G2A'nın kullanılmış key satması

Ibrahim S.

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar g2a'dan 20 liraya NFS MOST WANTED almıştım ve key geldi. Ancak keyi girdiğimde yanlış kod diye yazdı. G2a shield de yoktu. Benim param gitti mi yani ? %99 güvenilirli satıcı gidip yanlış kod verdi. Desteğe gitmeye çalıştım 20 dakika bekledim kimse gelmedi. Ne yapmalıyım ?

Geçen gün bende aynı şekilde bir sıkıntı yaşadım ticket attığım zaman paramı iade ettiler. Bende de G2A shield yoktu G2A shield işlemi biraz hızlandırıyor ve kesin koruma sağlıyorlar onun dışında zaten G2A firma olarak yardımcı oluyor.

1 günlük ban yedim. G2a yardımcı olmadı bana sırf g2a shieldim yok diye. Satıcıdan mesaj gelmesini bekleyin bizim yapabileceğimiz birşey yok dediler. Bir daha asla ama asla g2a dan alışveriş yapmam. Böyle rezillik olmaz arkadaş. 1 dolarlık g2a shield almadık diye düştüğümüz durumlara bak.

Sana net bir şekilde bende de G2A shield yoktu diye belirtemedim sanırım konunun G2A Shield ile alakası yok satıcı sana dönüş yaptığına ilk adımda yardımcı olmazsa G2A sana sattığı kodu kontrol eder ve satıcıyla konuşur. Eğer haklıysan satıcı sana paranı iade eder etmek zorunda kalır yoksa kendisi ceza alır. Keyi satın altığın zaman key yanlış seçeneğini seçersen sıkıntı ortadan kalkar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı