MTK Var galiba onun içinde, ben MTK'ya pek sıcak bakmıyorum. Hem tasarımda tek kelime ile iğrenç, hiç benlik değil. G3 Beat Güncelleme almasa bile, dış görünüşü yeter.
Ya hallederim de, telefonun XDA'da bir sayfası yok. ROM Yapan ne zaman çıkar bilinmez.
@Silinen üye RAM'i ve Depolama alanını pek sorun etmiyorum ben. S3 Minimde de 1 GB RAM var, ama hiç kastığını görmedim. S3 Mini 4 GB şuan boş 3.58 GB alan var, oyunda oynamam ben.
Kardeşim Aspalt 8 gibi oyunları orta seviyede hiç kasmadan oynuyorum lg g3 de olan birçok özellik var sadece ram ve hafıza farkı var almanı tavsiye ederim eksi yeni olarak ben kulaklıklarını buluyorum iğrenç bir kulaklıkları var .
Kardeşim Aspalt 8 gibi oyunları orta seviyede hiç kasmadan oynuyorum lg g3 de olan birçok özellik var sadece ram ve hafıza farkı var almanı tavsiye ederim eksi yeni olarak ben kulaklıklarını buluyorum iğrenç bir kulaklıkları var .
Oyun oynamayı hiç sevmem ben. O yüzden sorun değil. Kasma falan yaşıyormusunuz? Oyunlarda değil, uygulamalarda falan. Birkaç ekran görüntüsü paylaşabilirseniz sevinirim.