G3 Beat İyi Midir?

MTK Var galiba onun içinde, ben MTK'ya pek sıcak bakmıyorum. Hem tasarımda tek kelime ile iğrenç, hiç benlik değil. G3 Beat Güncelleme almasa bile, dış görünüşü yeter.
Berkant güncelleme olmasa ne yazar sen Cyanogen Mod'la halledersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Berkant güncelleme olmasa ne yazar sen Cyanogen Mod'la halledersin.

Ya hallederim de, telefonun XDA'da bir sayfası yok. ROM Yapan ne zaman çıkar bilinmez.

@Silinen üye RAM'i ve Depolama alanını pek sorun etmiyorum ben. S3 Minimde de 1 GB RAM var, ama hiç kastığını görmedim. S3 Mini 4 GB şuan boş 3.58 GB alan var, oyunda oynamam ben.

Tamam o zaman sorun yok kardeşim sen al o telefonu benimde hoşuma gitti okullar bitince bende alabilirim

Çok güzel anlatıyorsun vallaha inanmassın ama nerdeyse her gün s3 mini cyangenmod rehberi videosunu bakıyorum çok iyisin anlatımda.

Kardeşim Aspalt 8 gibi oyunları orta seviyede hiç kasmadan oynuyorum lg g3 de olan birçok özellik var sadece ram ve hafıza farkı var almanı tavsiye ederim eksi yeni olarak ben kulaklıklarını buluyorum iğrenç bir kulaklıkları var .

Oyun oynamayı hiç sevmem ben. O yüzden sorun değil. Kasma falan yaşıyormusunuz? Oyunlarda değil, uygulamalarda falan. Birkaç ekran görüntüsü paylaşabilirseniz sevinirim.

Güzel telefon aslında kullanışlı almanı öneririm (z2 kullanıyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…