G3 Veya Z2 Alacağım

Bu videonun aynısı HTC One M8 için çekildi 3 saat kalmasına rağmen hiç bir şey olmadı fakat yinede bu videolara güvenip telefon seçilemez. Ortada alınmış bir sertifika yok nasıl güvenle suya sokacaksınızki

Son düzenleme:

Kesinlikle katılıyorum. Ivır zıvır uygulamaları yükleyip telefonu çöpe çeviriyorlar. Sonra da telefona suç atıyorlar. Son teknoloji bir bilgisayar toplayıp bir ton virüs yüzünden sisteme suç atmak gibi bu.

İnanın bu yorumları okuyunca düşünüyorum acaba bendeki Z2 değilmi diye bakıyorum Z2 biraz dikkatli ve titiz kullanmak lazım bu cihazları.

Teşekkürler yorumlarınız için. Peki neden G3'ü değil de Z2'yi tercih ettiniz anlatır mısınız?

Önceki telefonum da Xperia Z'ydi. Memnun kaldığım için bu seriden devam etmek istedim. Onu da babama verdim zaten. G3 de güzel bir telefon. Amiral gemisi zaten ikisi de. Hangisi hoşuna giderse onu alabilirsin. Z2 ısınıyor diyenlere de kulak asma. Dün gece oyun testi yaptım. Bir konu açıp sıcaklık değerlerini söyleyeceğim.

Xperia Z2 GTA San Andreas ve Asphalt 8 | Technopat Sosyal

Oyun testlerini bu konuda yaptım, inceleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Açıkçası G3 beni tatmin etmedi. Telefon o ekranı besleyemiyor gibi geliyor.
Bence Z2 alın.

Açıkçası G3 beni tatmin etmedi. Telefon o ekranı besleyemiyor gibi geliyor.
Bence Z2 alın.
Egemen memnun Z2'den fakat olumsuz çok yorum gördüm Z2 ile ilgili tırsıyorum biraz. G3'te de kapanma sorunu varmış düzgün bir şey çıkaramıyorlar Ekranı besleyemiyor derken şarj konusunda mı?

Şarj değil hocam. 2K ekranı besleyebilecek bir işlemcisi ve sistemi yok bence. Ucu ucuna yetiyor gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…