G3 Veya Z2 Alacağım

Adam takmış suyun altında fotoğraf olayına :D O tür fantezilerim yokta su geçirmemesi iyi tabi. Ama ne kadar demesede G3'te su geçirmiyormuş :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabi adamlar garanti vermediği için suya bilerek sokulmaz fakat düşerse suya falan dayanır G3'te.

Bu videonun aynısı HTC One M8 için çekildi 3 saat kalmasına rağmen hiç bir şey olmadı fakat yinede bu videolara güvenip telefon seçilemez. Ortada alınmış bir sertifika yok nasıl güvenle suya sokacaksınızki :)

Son düzenleme:
Uzun zaman araştırma yaptım ve her yerde ısınma sorunu anlatılmasına rağmen korka korka Z2 aldım 10 gün olmuştur herhalde ne oyun oynarken ne günlük kullanımda ısınmıyor bu telefon. 4K çekim yaparken kameranın olduğu kısım yani kamera ısınıyor fakat kasa yine soğuk. Bu Z2 gibi yüksek donanımlı cihazı ısıtmayı başaran arkadaşlara tek sözüm her bulduğunuz şeyi yüklemeyin sağdan soldan apk vb. herşeyi yüklemeyin.

Kesinlikle katılıyorum. Ivır zıvır uygulamaları yükleyip telefonu çöpe çeviriyorlar. Sonra da telefona suç atıyorlar. Son teknoloji bir bilgisayar toplayıp bir ton virüs yüzünden sisteme suç atmak gibi bu.

Kesinlikle katılıyorum. Ivır zıvır uygulamaları yükleyip telefonu çöpe çeviriyorlar. Sonra da telefona suç atıyorlar. Son teknoloji bir bilgisayar toplayıp bir ton virüs yüzünden sisteme suç atmak gibi bu.
İnanın bu yorumları okuyunca düşünüyorum acaba bendeki Z2 değilmi diye bakıyorum Z2 :D biraz dikkatli ve titiz kullanmak lazım bu cihazları.

Önceki telefonum da Xperia Z'ydi. Memnun kaldığım için bu seriden devam etmek istedim. Onu da babama verdim zaten. G3 de güzel bir telefon. Amiral gemisi zaten ikisi de. Hangisi hoşuna giderse onu alabilirsin. Z2 ısınıyor diyenlere de kulak asma. Dün gece oyun testi yaptım. Bir konu açıp sıcaklık değerlerini söyleyeceğim.

Xperia Z2 GTA San Andreas ve Asphalt 8 | Technopat Sosyal

Oyun testlerini bu konuda yaptım, inceleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı