G300S deneyimlerim

Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Bugün sizlere yaşamış olduğum deneyimlerimi söyleyeceğim. Yaklaşık 3 senedir aktif bir şekilde kullanıyorum. 4 sene de olabilir hatırlamıyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim. Kullanımı çok rahat ancak eliniz biraz büyükse alışmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Farem biraz kirli kusuruma bakmayın 😅
IMG_20201218_110510.jpg
IMG_20201218_110505.jpg
IMG_20201218_110457.jpg

Görmüş olduğunuz gibi yan kısmı kullana kullana böyle oldu. Yazılımdan bahsetmemişim bu arada. Yazılımı çok iyi.
1608278868500.png

1608278895131.png

Buradan renk modlarını ve DPI hassasiyetini değiştirebiliyorsunuz. Ekstra olan tuşlara ise mesela başka komutlar koyabiliyorsunuz. Demek istediğim mesela G7 tuşuyla masaüstünü göster diyebiliyorum.
Tek bir dezavantajını görebildim ve o da şu: belli uzun süre kullanım sonrasında G8 tuşuna biraz sert basmam gerekiyor çünkü algılamıyor. Şunu demek istedim, hafif tıkladığınızda o *tık* sesini anlıyorsunuz ancak tam algılamıyor. Orta derecede basmanız gerekiyor. Herkese teşekkür ederim. Sorunuz var ise cevaplayabilirim. Bu arada yakında G103 için de konu açacağım.

1 ay sonra: ''Logitech G300s çift tıklayıp Windows klasörünü sildi!''

Kronik sorunlu fare, G203 LS alınmalı yerine.
Hocam ancak cidden hatırladım. 4 senedir kullanıyorum ve şuan hiçbir tuşta bir sıkıntısı yok. Umarım sıkıntısı çıkmaz.
Not: Tek işte G8 tuşu mevzusu var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı