G300s mouse çalışmıyor

Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
24 GB DDR4 2133 MHZ
SSD veya HDD modeli
Kingston A400 480 GB 500/450
Ekran kartı
Asus R7 265
Anakart
MSI Z170A GAMING M7
İşlemci
i7 6700K 4.00 gHz
Kullandığım süre boyunca hiç sıkıntı çekmedim. (tuş basmama, çift tıklama falan.) Şu an nedense bu sabah bilgisayara oturayım derken bir baktım fare çalışmıyor. Yani çalışmıyordan kastım şu, alttaki optiğin ışığı yanıyor fakat Windows görmüyor ve yanda ki ışıkları da çalışmıyor. Neden böyle bir sorun oldu? Darbeden dolayı mı? Yoksa içindeki yazılıma mı bir şey oldu? Yani sadede gelecek olursam fare çöp mü yoksa düzeltilebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Darbeden dolayı olmuş olabilir. Çok fazla darbe mi aldı? Tamir edilebilir ise edilir edilmezse at çöpe.

Darbeden dolayı olmuş olabilir. Çok fazla darbe mi aldı? Tamir edilebilir ise edilir edilmezse at çöpe.
Hocam hiç darbe almadı. Demek istediğim bu sorun darbeden dolayı mı diye sordum sadece. Bir de Windows hiç bir şekilde fareyi algılamıyor. Yani fareyi USB yuvasına takmamla takmamam arasında hiç bir fark yok. Sanırım içinde ki yazılıma bir şey oldu ondan dolayı böyle yapıyor. Başka bir bilgisayar da denemeyeceğim. Çünkü fare Bios da da çalışmadı. Artık yeni fare alma vakti gelmiş demek ki.

Evet maalesef öyle görünüyor hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…