G300s mouse hassasiyeti değişiyor

Elvedui

Megapat
Arkadaşlar yerli ve yabancı tüm forumları gezdim ama bir çözüm bulamadım. Sorun donanımsal mı yazılımsal mı onu da anlamadım.

Hikayemi anlatayım. 6 yıldır G300s model mouse kullanıyorum sabit 1600 DPI. Son zamanlarda USB güç kesiyor veya mouse farklı modlara geçiyordu. Neyse mouse bozulmuştur dedim geçtim bu sefer alışık olduğum DPI çok hızlı gelmeye başladı. Sanki çok hafif bir gecikme var ve ince ayar çekerken; mesela aim alırken eskisi gibi değildim. Sadece oyunlarda değil normal kullanımda da aynısı. PC'ye 2 kez format attım, yeni mouse (G300s) aldım yine düzelmedi. Mouse ile ilgili tüm ayarları kurcaladım yok olmadı. Bugün başka bir laptopta Mouse'u denedim onda hiçbir sorun yok. İnternette bununla ilgili herhangi bir şey bulamadım, ne olarak aratacağımı da bilmiyorum. Mouse ile ilgili tüm sorunlara baktım. Yabancı bir kaynakta anakart arızası olabileceğini söyledi.

Bilgisayarım: Monster Abra A5 v15.5 (4 aydır kullanıyorum). Güya arızalanan PC yerine fiyat farkını ödeyip almıştım Monster yine bana saç baş yolduruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monster'ın sitesinden USB Controller driverlarını ve chipset driver'larını yüklerseniz düzelebilir olmazsa da garantiye gönderin,sadece mouse'da mı güç kesiyor? USB falan takıp dosya aktarımı yapın iyice emin olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı