G300S tarzı macro önerisi

crinamal7

Hectopat
G300S bildiğiniz üzere mükemmel makroları var. Milisaniye falan, buna benzer. Yani G300S'de olan makroyu başka bir program ile
Çalıştırabilir miyim? Milisaniye, her şey ayni olacak. Bilen var mi ve cevap verirseniz teşekkürler. Oynadiğim oyun Minecraft.

GHUB'da da milisaniye tarzından aralıklar belirleyebiliyorsunuz. Ancak G300S GHUB desteklemiyor bildiğim kadarıyla.

Not: Online oynuyorsanız hile yapmayın lütfen. Makrolar ile insanları oyundan soğutuyorsunuz.
Peki her klavyede oluyor mu bu program ve ille de G300S olması lazım değil. Profilleri kendim yapabilirim.

Makroyu bilmiyorum ama Hypixel gibi bir serverda macro basınca aynı saniyede ban yiyorsunuz. Bu riski göze alarak oynayın :)

Hypixel de CPS siniri yok ve 20-30 CPS makro açabilirsin. Ban yedirtmez. Ben PvP'ciyim. Ağ makrosu lazim bana. 1'de kiliç, 3'te ise ağ olacak. Bu 1-3 sekilde bir makro lazim. G300s yok. Klavyem de Logitech degil. Guzel makro önerir misiniz?

Hypixel de CPS siniri yok ve 20 30 CPS makro açabilirsin ban yedirtmez ben PvP'ciyim ağ makrosu lazim bana 1 de kiliç 3 de ise ağ olacak bu 1 3 sekilde bir makro lazim G300s yok klvyemde Logitech degil guzel makro onerir misiniz?

Hayır yanılıyorsunuz ben de eski 1.8 PvP 'cilerdenim. Hypixel'de CPS sınırı 5 CPS'dir. 5 CPS'den sonrasını server saymaz ama yine de loglara düşersiniz. Ban yeme riskiniz her zaman var. Sağ Click macrosunda da geçerli aynı şey.

Hayır yanılıyorsunuz ben de eski 1.8 PvP 'cilerdenim. Hypixel'de CPS sınırı 5 CPS'dir. 5 CPS'den sonrasını server saymaz ama yine de loglara düşersiniz. Ban yeme riskiniz her zaman var. Sağ Click macrosunda da geçerli aynı şey.
5 cps biraz düşük olmadimi en az 15 cps zaten vurma koyma olarak videolara bakabilirain bazi youtuburlar 34 cps ile yol yapiyo

5 CPS biraz düşük olmadimi en az 15 CPS zaten vurma koyma olarak videolara bakabilirain bazi youtuburlar 34 CPS ile yol yapiyor.

O bazı youtuburlar farklı serverlarda oynuyor o Bridge'i yapmak için. 5 CPS az gelebilir ama 5 CPS içinde hiç bekleden bastığınız için her türlü karşıdaki adamı öldürürsünüz.
Ayrıca 34 CPS tıklayan kişiler macro açmıyor drag Click ile o CPS'i yakalıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı