Merhaba, önceden G300S kullandım ve sonra maalesef kronik sağ klik sorunu ortaya çıktı değiştirmek zorunda kaldım. Daha sonra G102 Prodigy aldım ve bu şimdiki mouse’ım. Bunda da sağ klik sorunu başladı gibi. Bu yüzden mouse’ımı değiştirmeyi düşünüyorum. Elim çok büyük değil çok küçükte değil orta boy diyebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar. Ekipman önerisi için konu açmadan önce sizlere daha sağlıklı önerilerde bulunabilmemiz için yapmanızı rica ettiğim birkaç şey var. Bütçe Belirtin Her ne kadar son zamanlarda bütçe belirtmeden konu açanların sayısı azalsa da hâlâ bütçesini söylemeyen kullanıcılar var. Ekipman...
O beklediğiniz an geldi, evet. Sonunda V2'si geldi. İşte başlıyoruz. Bu bütçe aralığında özellikle önerdiğim ürün varsa yanına taç koyacağım, sebebini belirteceğim. Ek olarak fiyatı dalgalıysa * koyacağım. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah özelliklerini incele, 659,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Redragon M909 Emperor Optik Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Bloody T60 Multi Core Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Bloody T60 Multi Core Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 361,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 459,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.751,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!