G300S ve Mousepad 133 TL'ye Alınır Mı?

Neyinden yararlanamayacağını düşünüyorsunuz? Kablosuz bir fare USB 2.0'ın taşıyabileceği maksimum verinin çeyreği kadar bile veri göndermiyor. İsterseniz X470 bir anakart alın isterseniz H61 anakart alın, USB 2.0'dan aynı performansı alırsınız. Sencesi bencesi yok bunlar standart.

@aroundtheoutside sizde dediniz veri yolunu. Kablosuz ekipman için en azından iyi bir anakart gerekli. Bunun en büyük farkı da kablosuz kulaklıklardır zaten eğer kullandıysanız farkı hissedersiniz az çok ki ben hissettim. Belki kulaklıkta olup farede olmuyordur onu bilemem ki zaten kulaklıkta %100 olduğunu sizde biliyorsunuzdur. Kısacası eminim bir fark vardır.

Kablosuz fareler ile kablolu fareler -bilmiyorum bana böyle gelmiş olabilir- çok fark ediyor. Hani hem bastığını hissediyorsun hem de tuşun daha seri çalıştığını.

Hepinize teşekkürler fare geldi. Öncelikle belirtmek istediğim mousepad çok iyi. Gerçekten yağ gibi akıyor. Ayriyetten G300S çok rahat. Çok teşekkür ederim hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…