G300s vs G203

Katar Pro alın. İstemez iseniz G300S alın. Çabuk bozuluyor ama bir arkadaş garanti konusunda sıkıntı çıkarmadıklarını söylemişti.

Logitech'in servisi bayağı iyi biraz Google'den araştırdım herkes memnun olmuş.

Bana kalırsa, 2 mouse'yi de denemiş bir insan olarak gerçekten farklı mouse almanızı öneriyorum. Büyük ihtimalle bir kaç aya G203'te bozulur. Hem drag, hem jitter, hem normal click yapıyorum. Ömrünün uzun olacağını düşünmüyorum.

Bana kalırsa, 2 Mouse'yi de denemiş bir insan olarak gerçekten farklı mouse almanızı öneriyorum. Büyük ihtimalle birkaç aya G203'te bozulur. Hem drag, hem jitter, hem normal Click yapıyorum. Ömrünün uzun olacağını düşünmüyorum.

Peki G300s hakkındaki düşüncelerini nelerdir?

Biraz forumdan baktığıma göre kullanan insanlar "3 yıldır hiçbir sorunu yok çatur çutur çalışıyor" diyor.

Minecraft oynarken hele birde PvP yaparken 3 yıl baya rüya. Kullananlar internette falan geziyor herhalde. Bozulduğunda gidip geliyor oyun oynatmıyor vefasız mouse.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı