G300s vs G305

Bütçe
1000

Rows

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bende şu an G300s var artık sıkıldım bu fareden çok fazla sorun çıkardı bana ve değiştirmek istiyorum, G305 almayı düşünüyorum 1K bütçem var veya G300S'de kalmamı önerir misiniz?

Sekil olarak birbiriyle cok alakasiz iki model

Fps ağırlıklı oynuyorsan SteekSeries Prime bak hocam fiyat performans canavarı.

G305 güzel bir model hocam. G PRO X ile aynı sensörü kullanıyor. G300S'ten kesinlikle daha iyi ancak yine de öneri isterseniz farklı modeller de önerebiliriz.

G305 güzel bir model hocam. G PRO X ile aynı sensörü kullanıyor. G300S'ten kesinlikle daha iyi ancak yine de öneri isterseniz farklı modeller de önerebiliriz.
hafif bir model varmı 100g bu g305

Knight online gibi oyunlarda sert fare kullanımlarda makro ve makro tuşlarında hiç sorun yaşamadım. Sadece normal tık tuşlarında çift tıklama sorunları yaşadım. Zamanında ucuzdu bardak altı pad fare vs 80-120 TL idi rahat 3-4 tane eskittim. Bozuk olanları yedek parça olarak kullanıyorum.
Son aldığımı ise çok uzun zamandır kullanıyorum normal günlük kullanımda şimdilik hiç sorun yaşatmadı sadece yanlarındaki plastik aşındı eridi. Buna çözüm olarak yan tarafların şeklini çıkarıp kağıt bant üzerine koli bandı veya koli bandı üzerine kağıt bant yapıştırmak çözüm oluyor. Güzel uygulanırsa rahatsız etmiyor dikkat çekmiyor pürüzsüz olursa.
Malzeme kalitesinden ziyada program arayüzü kullanım kolaylığı vs çok iyi fazla seçenekler vs sunuyor birazda alışkanlık. Farklı markaların farelerini ve programlarını kullanırken programdaki arayüz hadi neyse ama program özellikleri konusunda bazı eksikliklerini hissediyorsun.
G300s in makro tuşların konumu ve kullanımı çok iyi.

Fps ağırlıklı oynuyorsan SteekSeries Prime bak hocam fiyat performans canavarı.
fivem oynuyorum ve cs2 valorant gibi steelseries prime iyi gibi gözüküyor sence g305 ile karşılaşırsa kim alır?

g300sden sıkıldım dostum 10 senelik fare zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…