G300s vs G305

Bütçe
1000
Ya da HypetX pulsefire olabilir o da güzel mouse. Çinli alternatif, Attack Shark X3, Darmoshark m3, Delux m800 pro, biraz fiyat farkıyla tercih edilebilir.


Şekil olarak yani. İsterseniz eloshapes.com dan mouse modellerini seçip şekil ve boyut kıyaslayabilirsiniz.
şekil veya rgb renk önemli değil teknik olarak hangisi iyiyse onu almayı düşünüyorum

logitech superlight gibi birşeye ihtiyacım var ama daha ucuzu
 
Merhaba. Bende şu an G300s var artık sıkıldım bu fareden çok fazla sorun çıkardı bana ve değiştirmek istiyorum, G305 almayı düşünüyorum 1K bütçem var veya G300S'de kalmamı önerir misiniz?
Resimlere göre elinin boyutu kaç cm olduğunu ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun belirtirsen yardımcı olabiliriz.
1707318892278.png
1707318897544.png
 
Fingertip grip kullanıyorum elimde tam Redmi Note 8 Pro boyutunda.

Eğer eline uygun kablosuz bir fare istiyorsan şu an en F/P ürün bu direk 2000 Hz alıcısıyla birlikte geliyor SWAR50 kodu ile 50 TL indirim alabilirsin.
Bu da bütçene uygun önerim.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı