G300s vs G305

Bütçe
1000
fivem oynuyorum ve cs2 valorant gibi steelseries prime iyi gibi gözüküyor sence g305 ile karşılaşırsa kim alır?

g300sden sıkıldım dostum 10 senelik fare zaten
G305 shape olarak beğenmiyorum zaten. Teknik anlamda da Prime önde.

Ya da HypetX pulsefire olabilir o da güzel mouse. Çinli alternatif, Attack Shark X3, Darmoshark m3, Delux m800 pro, biraz fiyat farkıyla tercih edilebilir.

Şekil olarak yani. İsterseniz eloshapes.com dan mouse modellerini seçip şekil ve boyut kıyaslayabilirsiniz.

şekil veya rgb renk önemli değil teknik olarak hangisi iyiyse onu almayı düşünüyorum

logitech superlight gibi birşeye ihtiyacım var ama daha ucuzu

youtubeden incelemesine baktım gerçektende güzel birşeye benziyor daha iyisi varmı peki? bi üstü fln 1k üstü olmasında
Benim bildiğim yok ama konfor açısından hyperX pulsefire ile prime kıyaslamasına bakabilirsiniz.

Merhaba. Bende şu an G300s var artık sıkıldım bu fareden çok fazla sorun çıkardı bana ve değiştirmek istiyorum, G305 almayı düşünüyorum 1K bütçem var veya G300S'de kalmamı önerir misiniz?
Resimlere göre elinin boyutu kaç cm olduğunu ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun belirtirsen yardımcı olabiliriz.

Fingertip Grip kullanıyorum elimde tam redmi note 8 pro boyutunda

Fingertip grip kullanıyorum elimde tam Redmi Note 8 Pro boyutunda.

Eğer eline uygun kablosuz bir fare istiyorsan şu an en F/P ürün bu direk 2000 Hz alıcısıyla birlikte geliyor SWAR50 kodu ile 50 TL indirim alabilirsin.
Bu da bütçene uygun önerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…