taha demir2
Hectopat
179 TL mouse. Şu an G300s var, hiçbir sorunu yok ama elime rahat oturmuyor. 3 yıllık mouse. Sizce değişmeli miyim?
İkisi de berbat. G300s kronik sorunlu, değiştirmeniz iyi olur.
180'e daha iyi alternatifler var;
![]()
![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Her bütçe için karma çevre birimleri önerilerim V2!
O beklediğiniz an geldi, evet. Sonunda V2'si geldi. İşte başlıyoruz. Bu bütçe aralığında özellikle önerdiğim ürün varsa yanına taç koyacağım, sebebini belirteceğim. Ek olarak fiyatı dalgalıysa * koyacağım. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.www.technopat.net
PMW3325 sensörü var, fiyatına göre düşük kalıyor. Aynı fiyata PMW3360, PMW3327 gibi sensöre sahip mouselar var.TUF M3 neden kötü.
PMW3325 sensörü var, fiyatına göre düşük kalıyor. Aynı fiyata pmw3360, PMW3327 gibi sensöre sahip mouselar var.
Eski bir mouse'un yenilenmiş hâli zaten. Benim için tasarım önemli değil, performans önemli dersen alınır. Ben tasarımından dolayı almam açıkçası, bence çok kötü görünüyor.MX518 görünüşü eski ofis mouselarına benziyor bunu alınır mı?
MX518 görünüşü eski ofis mouselarına benziyor bunu alınır mı?
G203 nasıl?Eski bir mouse'un yenilenmiş hâli zaten. Benim için tasarım önemli değil, performans önemli dersen alınır. Ben tasarımından dolayı almam açıkçası, bence çok kötü görünüyor.
Buna da bakabilirsin, PMW3360 sensörü var.![]()
HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Lightsync modeli fiyatına göre kötü bir sensöre sahip, Prodigy'de de çift tıklama sorunu var.G203 nasıl?
G203 nasıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.