G300s vs X220

eminilhan

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
Nereden baksanız 7 yıldır G300S kullanıyorum ve elim çok alışkın. Tasarımı ve yazılımı da hoşuma gidiyor açıkçası. 7 yıl sonra da çift tıklama problemi ile bozuldu şu anda.
Tekrar G300s almamı mı önerirsiniz yoksa X220 almamı mı önerirsiniz?
Bu fiyatlara başka öneriniz var mı yoksa?
Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba.
Nereden baksanız 7 yıldır G300s kullanıyorum ve elim çok alışkın. Tasarımı ve yazılımı da hoşuma gidiyor açıkçası. 7 yıl sonra da çift tıklama problemi ile bozuldu şu anda.
Teşekkürler.

Hocam bende de G300s var neresini sevdiniz acaba? Bence sevilecek bir tarafı yok.

Arkadaşlar merhaba.
Nereden baksanız 7 yıldır G300S kullanıyorum ve elim çok alışkın. Tasarımı ve yazılımı da hoşuma gidiyor açıkçası. 7 yıl sonra da çift tıklama problemi ile bozuldu şu anda.
Teşekkürler.
Çok aşacak ama yakın sürede tekrar almanız gerekmez

Eliniz orta boyutsa

Küçükse

Bütçeniz nedir? G300s alınmaz hocam.

Çok aşacak ama yakın sürede tekrar almanız gerekmez

Eliniz orta boyutsa

Küçükse

Steelseries hoşuma gitti. Küçük mauseler elimi kamburlaştırıyor. G300s bile hafiften küçük kalıyor. Bu rival 3 işimi görür herhalde.

Bütçeniz nedir? G300s alınmaz hocam.
Arkadaşın önerdiği rival 3 hoşuma gitti. Oyun oynamıyorum zaten. Boş yere yüksek bütçe ayırmaya da gerek yok. Önerir misiniz siz? Logitech 102 de dikkatimi çekti.

Rival 3 iyidir fakat elinizin boyutu, tutuş şeklinize falan dikkat edip alın. G102'nin sensörü vs. eski, alınmaz.
Steelseries hoşuma gitti. Küçük mauseler elimi kamburlaştırıyor. G300s bile hafiften küçük kalıyor. Bu rival 3 işimi görür herhalde.

Arkadaşın önerdiği rival 3 hoşuma gitti. Oyun oynamıyorum zaten. Boş yere yüksek bütçe ayırmaya da gerek yok. Önerir misiniz siz? Logitech 102 de dikkatimi çekti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı