G305 alınır mı?

Bütçe
2500 civarı

ne_bileyim_kim

Decapat
Daha fazla  
Bence ederi en fazla 1000 TL. Rekabetçi oyun oynuyorsan önermem, çünkü çok ağır ve bu fiyata daha iyileri alınabilir. Pilli olarak Razer Viper V3 HyperSpeed’e bakabilirsin. Yerinde olsam Scyrox V8 ya da V6 alırdım, tutuş şekline göre tercih edebilirsin. Bir de pilli tercih etmenin sebebi nedir?

şarj olayı bana saçma geliyor hazır evde şarjlı pil varken onu almak mantıklı geldi . KONU BAŞLIĞINI MODERATÖR ÖYLE YAPMIŞ NORMLADE "HANGİ MOUSE DAHA İYİ" di

şarj olayı bana saçma geliyor hazır evde şarjlı pil varken onu almak mantıklı geldi . KONU BAŞLIĞINI MODERATÖR ÖYLE YAPMIŞ NORMLADE "HANGİ MOUSE DAHA İYİ" di

Sadece bunun içinse, bence illa pilli almaya gerek yok, çünkü pili çıkarıp şarj etmek, mouse’u direkt şarj etmekten daha uğraştırıcı. Razer Viper V3 ile Scyrox teknik olarak neredeyse aynı, fakat ağırlıklar çok farklı: Scyrox 36 gram, Razer 82 gram. Rekabetçi oynadığın için hafif olan çok daha avantajlı. Yine de sana kalmış.

kesinlikle alınmaz 2 senedir kullanıyom iğrenç

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-glorious-model-o-mat-kablosuz-oyuncu-fiyati,967713511.html bunu alsan bile daha iyi

Şu an aktif olarak G305 kullanıyorum şahsen para verdiğime pişmanım, bu bütçede eğer claw tutuyorsanız V8 fingertip ve palm tutuyorsanız V6 alın.

pillide kararlıyım evde gereğinden fazla pil var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…