Şarj et kullan hocam.Bu bütçede şarjı çok hızlı gitmicek mouse bulursun.hocam bir pilin ömrü en azından mouse bataryasından daha iyi gider bence
Şarj et kullan hocam.Bu bütçede şarjı çok hızlı gitmicek mouse bulursun.hocam bir pilin ömrü en azından mouse bataryasından daha iyi gider bence
Rampage zenith pro nasıldır ? Şimdi gördüm güzel duruyor ama ben hâlâ pilli kullanmayı düşünüyorum. Onu şarj etceğime direkt 10 saniyede pil takarım daha mantıklı geliyorŞarj et kullan hocam.Bu bütçede şarjı çok hızlı gitmicek mouse bulursun.
Rampage Zenith Pro nasıldır? Şimdi gördüm güzel duruyor ama ben hâlâ pilli kullanmayı düşünüyorum. Onu şarj etceğime direkt 10 saniyede pil takarım daha mantıklı geliyor.
araştırıp az önce wraith den aldım teşekkürlerVXE R1 Pro maxa bak derim.
Hayırlı olsun hocam.araştırıp az önce wraith den aldım teşekkürler
Boşuna niye alsın taksın şarja boş vaktinde 150 saat şarj ömrü var.Sensör kalitesi olarka memnun kaldıgım bir mouse G305 pilli olması da bence büyük bir sorun değil 3 ay dayanıyordu ben günde 3 4 saat oyun oynuyorum ortalama götürüyor üstelik pil bence sorun değil hızlılık ve rahatlık 10 tane al bittikçe değiştirirsin![]()
Razer nasıl bir mouse makrosu için bir mouse alacağım kablolu istiyorum önerir misiniz?Tekrardan rank kasmaya başladım. Şu anki farem Razer DeathAdder Essential.
Kablosuz ve pilli bir mouse gerekli 3 mouse arasında kaldım. Aralarındaki en iyisi hangisidir?
Bunların yerine önerebileceğiniz mouse varsa önerilere açığım ama pilli olması şart benim için.
Bütçe 2500 civarı.
hocam sağolun mouse çok iyi tek sorunu driverı çinceBoşuna niye alsın taksın şarja boş vaktinde 150 saat şarj ömrü var.
Hocam sağ olun mouse çok iyi tek sorunu driverı Çince.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.