G305 alınır mı?

Bütçe
1500-1700
Tasarımı güzel ama şarjı çok sıkıntılıydı bir de benim özel sebeplerden dolayı iki evim var 4-3gün olarak kaldığım için iki bilgisayar var iki mousenınde bırbırıne benzemesı lazım gittiğimde yabancılık çekmemem için G203 kullanıyorum ona en çok benzeyen G305 bulmuştum işte.

Attigim Aigo mouse oldukza benzer shape olarak. Butceyi biraz zorlarsan al gec, zorlamazsan R1 SE+ al. Ancak R1 tasarim olarak Mad R ile birebir soylemem gerek.

Illa cok benzesin dersen de butce artmiyorsa MCHOSE G3 var birebir G203 ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attigim Aigo mouse oldukza benzer shape olarak. Butceyi biraz zorlarsan al gec, zorlamazsan R1 SE+ al. Ancak R1 tasarim olarak mad r ile birebir soylemem gerek.

Illa cok benzesin dersende bütçe artmiyorsa MCHOSE G3 var birebir G203 ile.

MCHOSE güzelmiş hocam G305 MCHOSE'den daha iyi değil mi peki MCHOSE'nin şarjlı olması da hoşuma gitti.

Attigim Aigo mouse oldukza benzer shape olarak. Butceyi biraz zorlarsan al gec, zorlamazsan R1 SE+ al. Ancak R1 tasarim olarak mad r ile birebir soylemem gerek.

Illa cok benzesin dersende bütçe artmiyorsa MCHOSE G3 var birebir G203 ile.

MCHOSE güzelmiş hocam G305 MCHOSE'den daha iyi değil mi peki MCHOSE'nin şarjlı olması da hoşu.

MCHOSE cok daha iyi ancak sensoru r1'den geride.

VXE mad r satıp gidip R1 almak saçma geliyor açıkçası. Bu fiyatları verip G203 gibi birley almak yerine MCHOSE A5 almak daha mantıklı değil midir 1-2 hafta daha dişimi sıksam?

Son düzenleyen: Moderatör:
MCHOSE güzelmiş hocam G305 MCHOSE'den daha iyi değil mi peki MCHOSE'nin şarjlı olması da hoşu.
G102-G305 ikisini de uzun süre kullandım, ikisinde de çift tıklama sorunu yaşadım.
Mchose G3 800 mah versiyonuna sahibim, birebir aynı şekle sahipler fakat kalitesi kötü, sol ve sağ tık gıcırdıyor, basımlar dengeli değil g102-305 gibi. Ayrıca web driverı da desteklemiyor. G102,G305,G3 alınmaz bana kalırsa.
G3 V2'de düzeldi diyorlar ama ülkemizde yok bildiğim kadarıyla.

G102-G305 ikisini de uzun süre kullandım, ikisinde de çift tıklama sorunu yaşadım.
MCHOSE G3 800 mAh versiyonuna sahibim, birebir aynı şekle sahipler fakat kalitesi kötü, sol ve sağ tık gıcırdıyor, basımlar dengeli değil G102-305 gibi. Ayrıca web driverı da desteklemiyor. G102, G305, G3 alınmaz bana kalırsa.
G3 v2'de düzeldi diyorlar ama ülkemizde yok bildiğim kadarıyla.

MCHOSE A5 nasıldır?

MCHOSE G3 800 mAh versiyonuna sahibim, birebir aynı şekle sahipler fakat kalitesi kötü, sol ve sağ tık gıcırdıyor, basımlar dengeli değil G102-305 gibi. Ayrıca web driverı da desteklemiyor. G102, G305, G3 alınmaz bana kalırsa.
G3 v2'de düzeldi diyorlar ama ülkemizde yok bildiğim kadarıyla.

Bu gıdısle 1-2 hafta daha bekleyıp MCHOSE A5 alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı