G305 lod ayarı nasıl yapılır?

Yusuf Emirrr

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.
G305 mouse kullanıyorum. Skatezleri eskidiği için skatez alıp taktım ama sensörlerde sıkıntı olduğunu fark ettim. Firmaya yazdım onlar da lod ayarı yapın düzelir dediler. Bu ayar nasıl yapılır bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Daha düşük lod mesafesi için: Lütfen mouse un bağlantısını kesin, düğme 4 + düğme 1 basılı tutun ve ardından fareyi USB üzerinden bağlayın.
  • Orta lod mesafesi için: Lütfen mouse un bağlantısını kesin, düğme 5 + düğme 1 basılı tutun ve ardından fareyi USB üzerinden bağlayın.
  • Yüksek lod mesafesi için: Lütfen mouse un bağlantısını kesin ve düğme 4 + düğme 1 + düğme 2 basılı tutun ve ardından fareyi USB üzerinden bağlayın.

Bende internetten baktığımda bunu buldum kanka dene olmazsa tekrar bakayım.

• Daha düşük lod mesafesi için: Lütfen mouse un bağlantısını kesin, düğme 4 + düğme 1 basılı tutun ve ardından fareyi USB üzerinden bağlayın.
  • Orta lod mesafesi için: Lütfen mouse un bağlantısını kesin, düğme 5 + düğme 1 basılı tutun ve ardından fareyi USB üzerinden bağlayın.
  • Yüksek lod mesafesi için: Lütfen mouse un bağlantısını kesin ve düğme 4 + düğme 1 + düğme 2 basılı tutun ve ardından fareyi USB üzerinden bağlayın.

Bende internetten baktığımda bunu buldum kanka dene olmazsa tekrar bakayım.
Deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı