G305 mouse Skatez değişimi

kuyt5252

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Talebe)
Arkadaşla, r Logitech G305 bir mouseye sahibim ve fareyi neredeyse her zaman SteelSeries'in mouse padiyle kullandım fakat mousenin alt kısmında baktığımda alttaki 2 Skatez'da Full çıkmış gibi hatta yuvarlak olan Skatez'da yavaştan aşınma başlamış gibi fotoğrafa bakarsanız anlarsınız.

g305 skatez.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar süredir ve nasıl kullanıyorsunuz bilmiyorum ama Logitech Türkiye'ye bilet oluşturursanız ya da aldığınız yer vasıtasıyla garantiye yollarsanız değişim yapılacaktır.

Ne kadar süredir ve nasıl kullanıyorsunuz bilmiyorum ama Logitech Türkiye'ye bilet oluşturursanız ya da aldığınız yer vasıtasıyla garantiye yollarsanız değişim yapılacaktır.

Alalı neredeyse 1 yıl oldu olacak fareyi çoğunlukla mouse pad ile kullandım neden böyle oldu anlamadım bilet oluşturunca kargoluyor muyuz bize mousenin sıfırınımı gönderiyorlar yoksa Skatez mi takıp gönderiyorlar?

Alalı neredeyse 1 yıl oldu olacak fareyi çoğunlukla mouse pad ile kullandım neden böyle oldu anlamadım bilet oluşturunca kargoluyor muyuz bize mousenin sıfırınımı gönderiyorlar yoksa Skatez mi takıp gönderiyorlar?
Biletinize cevap verilmesini bekleyin kendileri ne derse ona göre düşünün ayrıca bilete bir yıl oldu niye böyle oldu hep mousepadle kullandım vs. yazarsanız belki bunun bir ürün hatası olduğunu düşünüp yenisi bile yollayabilirler mouseun Logitech bu konuda çok yardımcı olan bir firma cidden çok seviyorum bu yanlarını. Skatezlere gelince mousepad kaliteli ve kaygan değilse olmuş olabilir bu durumlarda QCK+ her zaman iyidir. Onun haricinde mousedan kaynaklı olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı