G305 nasıldır?

emir çetin

Hectopat
Katılım
18 Mayıs 2021
Mesajlar
383
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Ben 2 gün önce Logitech G305 sipariş ettim ama kafamda biraz şüphe oluştu. İlk önce kesinlikle 300-500'dü fiyat aralığım ve kablosuz istiyordum. Palm ve fingertip tutuş ayırmayan biriyim ikisi de fark etmiyor benim için. 1. sorum şu: İlk önce bu mouse aldığıma değer mi? 2. sorum ise: Mouse palm veya fingertip tutuştan birine uygun mu? 3. soru 2 tutuştan 1 ine uygunsa beni memnun bırakır mı? Not orta bir gamerim.
 
Palm tutuşta elim kasılıyor küçük olduğu için ama fingertip tutuşa kesinlikle uygun. Gayet iyi bir tercih. Diğer mouselara göre farklı bir şekle sahip ama avantajları büyük kullananlar bilir.
 
Ürün sensör açısından gayet iyi değerlere sahip. Fakat switchleri omron 10 milyon. Çift tıklama var diyorlar ama çevremde kullananların hiçbiri sorun çekmedi. Skatezler biraz kötü ama değiştirilebilir. Bence alınabilecek bir mouse'tur. Hayırlı olsun, ben bile almayı düşünüyorum.
 
Ürün sensör açısından gayet iyi değerlere sahip. Fakat Switch'leri Omron 10 milyon. Çift tıklama var diyorlar ama çevremde kullananların hiçbiri sorun çekmedi. Skatezler biraz kötü ama değiştirilebilir. Bence alınabilecek bir mouse'tur. Hayırlı olsun, ben bile almayı düşünüyorum.

Teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı