G305 nasıldır?

emir çetin

Decapat
Katılım
18 Mayıs 2021
Mesajlar
313
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Ben 2 gün önce Logitech G305 sipariş ettim ama kafamda biraz şüphe oluştu. İlk önce kesinlikle 300-500'dü fiyat aralığım ve kablosuz istiyordum. Palm ve fingertip tutuş ayırmayan biriyim ikisi de fark etmiyor benim için. 1. sorum şu: İlk önce bu mouse aldığıma değer mi? 2. sorum ise: Mouse palm veya fingertip tutuştan birine uygun mu? 3. soru 2 tutuştan 1 ine uygunsa beni memnun bırakır mı? Not orta bir gamerim.
 
Palm tutuşta elim kasılıyor küçük olduğu için ama fingertip tutuşa kesinlikle uygun. Gayet iyi bir tercih. Diğer mouselara göre farklı bir şekle sahip ama avantajları büyük kullananlar bilir.
 
Ürün sensör açısından gayet iyi değerlere sahip. Fakat switchleri omron 10 milyon. Çift tıklama var diyorlar ama çevremde kullananların hiçbiri sorun çekmedi. Skatezler biraz kötü ama değiştirilebilir. Bence alınabilecek bir mouse'tur. Hayırlı olsun, ben bile almayı düşünüyorum.
 
Ürün sensör açısından gayet iyi değerlere sahip. Fakat Switch'leri Omron 10 milyon. Çift tıklama var diyorlar ama çevremde kullananların hiçbiri sorun çekmedi. Skatezler biraz kötü ama değiştirilebilir. Bence alınabilecek bir mouse'tur. Hayırlı olsun, ben bile almayı düşünüyorum.

Teşekkür ederim.
 
1 yıldır G305 kullanıyorum ve memnunum. Pil konusunda da 10 adet Duracell pil aldım 1 yılda 5 tanesini kullandım öyle söyliyim.
 
Hocam pil ömrünü yüksek performansta test ettiniz mi kaçıncı pil değiştirmeniz oluyor?

2 kere falan değiştirdim heralde, gayet uzun gidiyo pil. Hiçbir şeyini kısmadım öyle bir ayar var mı bilmiyorum, programını hiç indirmedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı