G305 vs Ajazz AJ159 Pro

Ben G305'ten aşırı memnundum ama bu mouse bence G305'ten kaliteli belki MCHOSE G3 ultra diye bir model gördüm bunu satıp onu alırım bilgisi olan var mıdır?
G305 ile aynı şekil bir fare istiyorsan G3 Ultra kesinlikle en iyisi olur sizin için. Donanım olarak çok daha iyi zaten G305 den.

G305 ile aynı şekil bir fare istiyorsan G3 Ultra kesinlikle en iyisi olur sizin için. Donanım olarak çok daha iyi zaten G305'ten.

Evet G305 shape galiba benim için en ideali daha önce bir sürü mouse kullandım hiçbirinde bu kadar rahat etmedim.
Bakacağım biraz alışmayı deneyeceğim olmazsa bunu satar alırım.

MCHOSE G3 Ultra aldım tuşları inanılmaz hareket ediyor ve ses çıkarıyordu iade talebinde bulundum şu an Scyrox V6 aldım kargoda elime oturacağını düşünüyorum V8 daha claw gibiydi V6 daha palm claw hibrit kullanıma uygun gibi geldi inşallah yanlış tercih yapmamışımdır.

Son düzenleme:
G305'i arkadaşıma verip yerine bir Ajazz Aj 159 Pro aldım. Her şey on numara ama shape olarak arka taraftaki bombeden muzdaribim önerisi olan var mıdır?
Sol elimle tutunca mouse sanki sol el için üretilmiş gibi ama sağ el ile tutunca arka taraftaki bombe canımı sıkıyor elime baskı yapıyor.

Hocam farenin belirli kullanımsal problemleri var arkadaşımla birlikte 2 adet aldık yakın zamanda fakat farenin batarya konumundan kaynaklı olarak farenin alt kısmı biraz daha ağır dengeli değil onun haricinde şekil olarak biraz alışılması gereken bir mouse arkadaşım kullanımında sağ tıkta hafif bir gıcırdama sesi fark etti ben bu şekilde bir problem yaşamadım sonuç olarak bence Ajazz Aj 159 Pro alışıldığı sürece daha iyi ve kullanımı kolay bir mouse bahsettiğiniz kısım başlarda beni de rahatsız ediyordu fakat bir süre sonra otomatik olarak alışacaksınız.

@Bugra_Emre hocam ben de benzer bir konu açacaktım. Elimde G305 var kapalı kutu. Onu açmak istemiyorum satışa koydum ve radarımda bu AJ159 Pro var. Hassasiyet olarak iki mouse arasında büyük fark yaşadınız mı? Şu anki mouse modeliniz nedir?

Şu an scryox V6 kullanıyorum aj 159Pro'yu Temu'dan 800 TL'ye vergi dahil alabilirsen mükemmel bir mouse almış olursun gayet on numara idi acele ettim sattım sattığım gün şu an kullandığım farenin siparişini vermiştim para lazım dşye sattım elim alışmadı diye düşünüyordum ama 1 hafta kullanınca alıştı sorunsuz mükemmel bir mouse o fiyata belki ileride skatez değişirsin o kadar o da her mouse için öyle.

Hocam farenin belirli kullanımsal problemleri var arkadaşımla birlikte 2 adet aldık yakın zamanda fakat farenin batarya konumundan kaynaklı olarak farenin alt kısmı biraz daha ağır dengeli değil onun haricinde şekil olarak biraz alışılması gereken bir mouse arkadaşım kullanımında sağ tıkta hafif bir gıcırdama sesi fark etti ben bu şekilde bir problem yaşamadım sonuç olarak bence Ajazz Aj 159 Pro alışıldığı sürece daha iyi ve kullanımı kolay bir mouse bahsettiğiniz kısım başlarda beni de rahatsız ediyordu fakat bir süre sonra otomatik olarak alışacaksınız.

Bu tuş gıcırdama problemi hocam hemen her mouse da yaşayabiliyor kesinlikle şansınıza kalmış bir sıkıntı MCHOSE G3 Ultra almıştım aynısını yaşadım ama Ajazz da yoktu bence dediğim fiyata alınırsa rakipsiz bir mouse.

Şu an scryox V6 kullanıyorum aj 159Pro'yu Temu'dan 800 TL'ye vergi dahil alabilirsen mükemmel bir mouse almış olursun gayet on numara idi acele ettim sattım sattığım gün şu an kullandığım farenin siparişini vermiştim para lazım dşye sattım elim alışmadı diye düşünüyordum ama 1 hafta kullanınca alıştı sorunsuz mükemmel bir mouse o fiyata belki ileride skatez değişirsin o kadar o da her mouse için öyle.

Bu tuş gıcırdama problemi hocam hemen her mouse da yaşayabiliyor kesinlikle şansınıza kalmış bir sıkıntı MCHOSE G3 Ultra almıştım aynısını yaşadım ama Ajazz da yoktu bence dediğim fiyata alınırsa rakipsiz bir mouse.

Skatez konusunda universal dot haricinde bir seçeneğimizin olmaması üzücü bir durum.

Skatez konusunda universal dot haricinde bir seçeneğimizin olmaması üzücü bir durum.

Hocam gördüğüm bir video da swarcow
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada skatez değiştirirken mor bir model kullanıyor bu skatez hangi model bilen var mı bir de kullandığım mouse videodaki mouse.

Şuan 1.229,99 TL olarak görünüyor. Bu vergi dahil fiyat zannediyorum. Dönem dönem indirime mi giriyor nasıl 800 liraya getiricez?

Şu an 1.229, 99 TL olarak görünüyor. Bu vergi dahil fiyat zannediyorum. Dönem dönem indirime mi giriyor nasıl 800 liraya getireceğiz?

Hocam o vergi ile 1800'e falan geliyor şu an yizi co geri ödeme indirimi ile Gaming gen veya Wraith'den 2000'lik fareye 1200 TL geri ödeme alabiliyorsunuz ben bu fareyi 3000 TL'ye aldım 1700 TL geri ödeme aldım forumlara Parolapara ve İyzico yazarsanız dediğim indirimi görürsünüz veya ajaz nasıl 104 TL alınır yazarsanız bunun da forumlarda nasıl alındığı var.

Şuan 1.229,99 TL olarak görünüyor. Bu vergi dahil fiyat zannediyorum. Dönem dönem indirime mi giriyor nasıl 800 liraya getiricez?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı