G309 vs Wraith

Wraith uzun vadede kalitesini korur ama belki aynı Mouse'tan tekrar almak istediğinizde ilerleyen zamanlarda bulamayabilirsiniz.

G309 hakkında düşünceleriniz neler?

Logitech'in çoğu Mouse'unu beğenmiyorum ben. Eğer alacak olsam Logitech'ten G PRO X Superlight 2 alırım yüksek ihtimalle. Onun dışında alternatif ya Razer ya da Wraith tercih edilir profesyonel için.

Şu anki farem G403 Prodigy Wireless. Alalı neredeyse 6 7 yıl oluyordur ama artık bataryası öldü ve sadece kablolu kullanım yapabiliyorum. Çok baktım ama bataryasını satan bir yer bulamadım. Her bir noktasından çok memnunum ama arada bir değiştirsem mi fikri gelmiyor değil. Bozulana kadar devam edeyim mi yoksa uzun zamandır kullandığım bu cengaveri bir kenara bırakma vakti geldi mi?
Geçen yılın en komik faresi G309. O kadar kötü yani.
Logitech'in çoğu Mouse'unu beğenmiyorum ben. Eğer alacak olsam Logitech'ten G PRO X Superlight 2 alırım yüksek ihtimalle. Onun dışında alternatif ya Razer ya da Wraith tercih edilir profesyonel için.

Ben 2 sene öncesine kadar DeathAdder Chroma kullanıyordum. 6 sene kadar kullanmıştım. Sol click tamamen ölünce değişmiştim ve şunu söyleyebilirim ki. Elinizdeki farenin eskidiğini, yeni fare almadan kolay kolay anlayamıyorsunuz. Fare bozuk olmasa bile ciddi anlamda eskidiği için değiştirmenizi öneririm.
2900₺'ye ATK Z1 öneririm. G403 kadar büyük değil lakin küçük bir fare değil kesinlikle.
Eloshapes adlı siteden boyutlarını karşılaştırabilirsiniz.

Razer DeathAdder V3 ve Viper V3 HyperSpeed de kafamı yattı birazcık. Onlar hakkında fikriniz nedir acaba?

Viper V3 Hyperspeed AA pilli, mekanik switch kullanıyor ve dongle uzatma kablosu yok. Muadilleri ise tam tersine lityum şarj edilebilen pilli, optik switch ve dongle uzatma kablosu ile geliyor.
DeathAdder V3, ülkemizde satılan belki de en iyi kablolu fare. Lakin 2000₺ üzeri etmemeli.
ATK Z1 ise DeathAdder V3 Pro muadili ve 8K dongle ile geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı