G31 Yonga Setli Anakart GTX 750 ti darboğaz yapar mı?

Q6600 bir miktar o.c yapılarak darboğazı ortadan kaldırabilecek işlemci.

Biraz araştırdırdım herhangi bir darboğaz oluşturmuyormuş ama işlemci soğutucumu değiştirerek biraz zorlayabilirim. Peki Q6600 ile ne kadar overclock yapabilirim?

Biraz araştırdırdım herhangi bir darboğaz oluşturmuyormuş ama işlemci soğutucumu değiştirerek biraz zorlayabilirim. Peki Q6600 ile ne kadar overclock yapabilirim?
İşlemciyi 3.2 Ghz yapabilirsiniz. Eğer iyi bir soğutucu alırsanız 4 Ghz zorlayın

Peki benim monitörümün çözünürlüğü , 1680x1050 4 Gb ram yüksek ayarlar için yeterli olur mu ?

Merhaba arkadaşlar izninizle konuyla alakalı olmayan bir soru sormak istiyorum. Bilgisayarımın Parçalarını Dehiştirmeyi düşünüyorum ama durumum okadar iyi deil. Sizden ricam Tane olarak 120 Lirayı geçmicek Ekran Kartı,Ram,İşlemci Önerirmisiniz Şimdiden Teşekkürler. HAYIRLI RAMAZANLAR

Bol bol ikinci el karıştırmak gerekir. Biraz daha biriktir daha iyi al. Bu fiyatlara alacağın ürünler seni memnun etmez Teşekkürler size de hayırlı Ramazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…