G31M-ES2L Ekran Kartı Tavsiyesi

guanicapr

Hectopat
Daha fazla  
Anakart : G31M-ES2L
İşlemci : İntel Core 2 Duo E7600 3.06 GHz
PSU : 250w
Ram : 2x2 GB 800 Mhz

Şuan kullandığım ekran kartım : NVIDIA GeForce 9500 GT 1 GB 128 Bit DDR 2

Oyunlarda daha fazla performans almak için ekran kartimi değiştirsem olur mu?
- Bütçe 500 TL civari.
- Önerilerinizi bekliyorum lütfen yardimci olun.

Ek olarakta bu sisteme SSD performansa etki eder mi oyunlarda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum RX 460 alınır o bütçeye fakat işlemciniz darboğaz yapacaktır, ayrıca PSU'nuz gerçek kaç W veriyor çünkü ekran kartınız 50 W çekiyor, GTX 750 Ti veya RX 460 aldığınızda sistem çalışmayabilir.
Ve SSD oyunlarda performans değiştirmez sadece yükleme sürelerini azaltır.

Maksimum RX 460 alınır o bütçeye fakat işlemciniz darboğaz yapacaktır, ayrıca PSU'nuz gerçek kaç W veriyor çünkü ekran kartınız 50 W çekiyor, GTX 750 Ti veya RX 460 aldığınızda sistem çalışmayabilir.
Ve SSD oyunlarda performans değiştirmez sadece yükleme sürelerini azaltır.
evet psu değişecek ondan eminim düşük çünkü :D sistemimin kesin çalıştıracağı ekran kartı nasıl bulabilirim veya önerebilirmisiniz. psu 290w yazıyor güç kaynağında

ASUS R7 250 ekran kartını alsam nasıl olur Asus R7 250 OC DDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı Bunu alsam kaç watt psu gerekir

Son düzenleme:
O psu'ya olacak tek ekran kartı R7 240'dır fakat onuda çalıştırırmı belli olmaz.Bence PSU'nuzu 100 TL ye iyi bir PSU ile değişin.Kalan 400 TL'nin 300TL sine R7 250X VaporX alın.100TL'side cebinize kalsın.
Teşekkür ederim başka onu alabilirim aslında ama başka öneriler varsa onlarıda bekliyorum 400w psu yetermi acaba?

Alabiliyorsanız R7 250X alın, ileride işlemciyide değiştirirsiniz belki.
Çünkü R7 250 ile aralarında performans farkı var işlemci darboğaz yapsa bile almışken bir tık iyisini alın.
bu bilgisayar bir süreliğine daha beni idare etmesi için alıyorum zaten bir süre sonra pc toplamaya çalışıcam :D R7 250'le nereye kadar gittiysek artık. :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı