Xerra
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Nvidia GTX 420 2000mb
6 GB RAM
i3 550 3.20 GHZ
120 gb ssd
297 Gb HDD
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda iki tane disk var. Biri C, biri D. Normalde Windows C diskine kuruluydu, bende bir tane disk aldım ve Windows'u D diskine kurdum. Bilgisayar hep C diskinde çalışıyordu yani bilgisayarımı açtığım zaman hep eski Windows geliyordu (C diski). Ben de her açtığımda BIOS'tan girip ayarlıyordum ancak öyle. Ondan sonra bunu otomatik açması için C diskini sıfırlamaya karar verdim. Disk yönetiminde D diskimi birincil olarak seçtim ve C diskini birimi sil yaptım ve sonra kullanmaya devam ettim. Sonra bilgisayarı kapattım. Akşam işim olduğu için akşam açtım, bana "An operating system wasn't found. Try disconnecting any drives that don't contain an operating system. Press CTRL+ALT+DEL to restart. Acer." dedi. Her iki diski seçtiğimde de bunu dedi. Ben de çok uğraştım, yapamadım. Sonra gittim eski diskime tekrardan Windows kurdum. Sonra açtığımda da D diskim hâlâ birinci sürücü olarak gözüküyor ve içindeki dosyalarım duruyor. Ama BIOS'tan seçtiğimde hata veriyor. Bunu nasıl çözebilirim? Hemen çözmem gerekiyor, iş bilgisayarı olarak kullanıyorum (sıfırlamadan).