G31M-ES2L ve E2200 sisteme ekran kartı önerisi

CastieLS

Hectopat
Elimde G31M-ES2L (rev. 1.0) anakart var. İşlemci Pentium E2200 2.20 GHz. Bilgisayarımda ekran kartı yok ve hangi ekran kartının uyumlu olduğunu anlayamıyorum. Alacağım ama uyumlu değilse boşuna almayayım. CS:GO, LoL vb. rahat açabilecek bir ekran kartı almak istiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GA-G31M-ES2L (Rev. 1.x) | Anakart | GIGABYTE
Baktığımda 1 tane PCI Express x16 yuvası gördüm. Yani her ekran kartı takılabilir. Fakat darboğaz yaşatmayacak daha doğrusu minimum darboğaz yaşatacak ekran kartı GTX 1030'dur.

Ayni sistemim 1 tik iyisi bende var.

G45 ve E2160 var. Kesinlikle guncelleme yapmaya degmez. APU sistem topla daha iyi. Cope at da demiyorum. Ama ona yatirim yapma. Hele hele aklinda Islemci ram degistireyim falab diye dusunuyorsan bos.

Ayni seyleri bende dusundum. E2160'i E5450 ile degistirecektim. RAM'leri arttiracagim ama anakart izin vermiyor. P5Q anakart alman lazim. Buna 8GB DDR3 RAM ve HD 7850 Ekran karti takmayi dusunuyordum ama tamamen olu yatirim. Sizde yapmayin.

Ayni sistemim 1 tik iyisi bende var.

G45 ve E2160 var. Kesinlikle guncelleme yapmaya degmez. APU sistem topla daha iyi. Cope at da demiyorum. Ama ona yatirim yapma. Hele hele aklinda Islemci ram degistireyim falab diye dusunuyorsan bos.

Ayni seyleri bende dusundum. E2160'i E5450 ile degistirecektim. RAM'leri arttiracagim ama anakart izin vermiyor. P5Q anakart alman lazim. Buna 8GB DDR3 RAM ve HD 7850 Ekran karti takmayi dusunuyordum ama tamamen olu yatirim. Sizde yapmayin.
Xeon E5430 işlemci
R7 240 ekran kartı
g31m-es2l anakart
4 GB RAM
sistem kurdum ve şuan takır takır GTA 5 oynuyorum e spor oyunlarını saymıyorum bile.

Xeon E5430 işlemci
R7 240 ekran kartı
g31m-es2l anakart
4 GB RAM
sistem kurdum ve şuan takır takır GTA 5 oynuyorum e spor oyunlarını saymıyorum bile.
Merhaba. Bende de aynı anakarttan var ve işlemcim E5700 Xeon E5430'la çok farkı var mıdır yani değişmem lazım mı?
Şu anda 1+1 2 GB RAM var ve bunu 2+2 4 GB yapmak istiyorum. Kullandığın RAM'in bilgisini verir misin,
R7 240 ekran kartını hangi modeli? (Kaç GB ve kaç Bit?)
Cevaplarsan çok memnun olurum.

Merhaba. Bende de aynı anakarttan var ve işlemcim E5700 Xeon E5430'la çok farkı var mıdır yani değişmem lazım mı?
Şu anda 1+1 2 GB RAM var ve bunu 2+2 4 GB yapmak istiyorum. Kullandığın RAM'in bilgisini verir misin,
R7 240 ekran kartını hangi modeli? (kaç GB ve kaç Bit?)
Cevaplarsan çok memnun olurum.

Konuyu hortlatmışız gibi olacak ama bende de 2012 yıllarından kalma bir emektar PC var 350W PSU'ya sahip. Gigabyte G31M-ES2l rev 2.0 DDR2 anakart & Intel Core Quad E5300 2.60 GHz işlemci & 4 GB DDR2 Kingston RAM var sisteme uyumlu ekran kartı almak istiyorum oynamak istediğim oyunlar genel olarak MMORPG ve FPS oyunları e-Sports oyunları vb. örneğin; Silkroad Online & League of Legends & CS:GO gibi oyunları oynamak istiyorum.Bu işlemciyle zor olabileceğini düşünüyorum eski kartım Ati Radeon HD 6490'ken LoL de orta ayarlarda 70-80 FPS alıyordum performans olarak.Aklımda 3 adet ekran kartı var işlemciyle dar boğaza girmeyecek bir kart olarak hangisini tavsiye edersiniz? R7250'nin R7240'a göre iyi olduğunu biliyorum fakat darboğaz olabilir mi o konuda fikrim yok ona göre yorumlarsanız sevinirim. Veya başka bir önerileriniz varsa yazabilirsiniz.
1.ASUS AMD Radeon R7240 2 GB 128 Bit DDR3
2.ASUS AMD Radeon R7250 2 GB 128 Bit DDR3
3.MSI GeForce GT730 2 GB 128 Bit DDR3.

Konuyu hortlatmışız gibi olacak ama bende de 2012 yıllarından kalma bir emektar PC var 350W PSU'ya sahip. Gigabyte G31M-ES2l rev 2.0 DDR2 anakart & Intel Core Quad E5300 2.60 GHz işlemci & 4 GB DDR2 Kingston RAM var sisteme uyumlu ekran kartı almak istiyorum oynamak istediğim oyunlar genel olarak MMORPG ve FPS oyunları e-sports oyunları vb. örneğin; silkroad Online & League of Legends & CS:GO gibi oyunları oynamak istiyorum. Bu işlemciyle zor olabileceğini düşünüyorum eski kartım ATI Radeon HD 6490'ken LoL de orta ayarlarda 70-80 FPS alıyordum performans olarak. Aklımda 3 adet ekran kartı var işlemciyle dar boğaza girmeyecek bir kart olarak hangisini tavsiye edersiniz? R7250'nin R7240'a göre iyi olduğunu biliyorum fakat darboğaz olabilir mi o konuda fikrim yok ona göre yorumlarsanız sevinirim. Veya başka bir önerileriniz varsa yazabilirsiniz.
1.ASUS AMD Radeon R7240 2 GB 128 Bit DDR3.
2.ASUS AMD Radeon R7250 2 GB 128 Bit DDR3.
3.MSI GeForce GT730 2 GB 128 Bit DDR3.

Bu 3 ekran kartının hangisini takarsan tak 3 aşağı 5 yukarı aynı değerleri alırsınız çünkü bu konuda işlemci kısıtlıyor olacak ekran kartını en uygun neyi bulursanız onu alın takın derim ben.

Merhabalar bende de aynı anakart var 2.93 işlemci var ekran kartım da 1 GB kendi ekran kartı NVIDIA GeForce 9600 GT Far Cry 3 ve Crysis 1 desorunsuz oynadım Crysis 2 ve Far Cry 4'e geçeceğim hangi ekran kartını almalıyım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı