G31M-ES2l ve Q8400 uyumu nasıl?

Yaşar Ulaş

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu ürünü alsam herhangi bir sorun çıkarır mı? (Core Quad Q8400)
Anakart: Gigabyte G31M-ES2l.
Şu anki işlemci: Core 2 Duo E7300 2.66GHz çift çekirdek.
CS:GO gibi oyunlarda gözle görülür bir fark yaşar mıyım? Öyle fazla oynadığım oyun yok, oynadığım en ağır oyun CS:GO diyebilirim.
Şu an en düşük ayarlar 1024X768 60FPS üstü rahat oynuyorum.
GTA IV gölgeler kapalı, onun dışında her ayar tam 40-70 FPS alıyorum. Ne kadar bir fark olur? Ve siteden alsam herhangi bir sorun çıkar mı?

Bu ürünü alsam herhangi bir sorun çıkarır mı? (Core Quad Q8400)
Anakart: Gigabyte G31M-ES2l.
Şu anki işlemci: Core 2 Duo E7300 2.66GHz çift çekirdek.
CS:GO gibi oyunlarda gözle görülür bir fark yaşar mıyım? Öyle fazla oynadığım oyun yok, oynadığım en ağır oyun CS:GO diyebilirim.
Şu an en düşük ayarlar 1024X768 60FPS üstü rahat oynuyorum.
GTA IV gölgeler kapalı, onun dışında her ayar tam 40-70 FPS alıyorum. Ne kadar bir fark olur? Ve siteden alsam herhangi bir sorun çıkar mı?

Kankam Çin'den Q9505 alabilirsin hemen hemen aynı fiyata denk geliyor BIOS güncellemesinede gerek yok boşa 8.. Serilerine para verme istediğini elde edemezsin.

Kankam Çin'den Q9505 alabilirsin hemen hemen aynı fiyata denk geliyor BIOS güncellemesinede gerek yok boşa 8.. Serilerine para verme istediğini elde edemezsin.
Kanka link atabilir misin? Ve çin sitelerinde TL ile nasıl işlem yapabilirim bilmiyorum hiç yabancı sitelerden alışveriş yapmadım. Gelmeme durumu vesaire oluşur mu?

CSGO işlemci ağırlıklı olduğundan ciddi artış sağlar, evet.
GTA 4'te artış pek sağlamaz zira ekran kartına bağlı biraz.

O fiyata sadece CSGO için, 130TL'ye Q8400 almak yerine benim gibi 80TL'ye Q6600 alabilirsiniz.

Xeon işi çok uğraştırır ve değmez. O üyeyi dikkate almayın.

CSGO işlemci ağırlıklı olduğundan ciddi artış sağlar, evet.
GTA 4'te artış pek sağlamaz zira ekran kartına bağlı biraz.

O fiyata sadece CSGO için, 130TL'ye Q8400 almak yerine benim gibi 80TL'ye Q6600 alabilirsiniz.

Xeon işi çok uğraştırır ve değmez. O üyeyi dikkate almayın.
Q9300 Nasıldır? Neredeyse aynı fiyata denk geliyor. Overclock ile 3GHz'ye falan çıkarılabiliyormuş stok fan ile yapanlar gördüm. Q8400'de overclock ile bu kadar çıkmıyormuş. Sadece CS:GO değil. Belirtmeyi unutmuşum arada sırada Minecraft ya da simülasyon oyunları oynuyorum. Şuan internet cafe simulatör gibi bir oyunu 40 50 FPS Rahat oynuyorum bunda bir etki eder mi?

G31 anakartlarda overclock biraz sıkıntı.

1609073518776.png

En güncel BIOS varsa tak çalıştır, evet.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı