G31M7TE'ye ekran kartı önerisi

Hayır hiç oc yapmadım.

Peki ben sadece anakart,ram,hdd ve işlemci değiştirmeye karar verdim bana güzelinden ama pahalı olmayan anakart,ram,hdd ve işlemci önerir misiniz?

Ozaman yeni bir işlemci alamayacaksaniz düşünmeden O.C . işlemini yapiniz. Düzenleme:O zaman bana biraz müsaade edin size önerilerini vereceğim.

OC işlemi yaparsan Render gibi işlerde performans artışı görürsün. Ha sen gidip İ7 serisi işlemci takarsan bile en fazla alacağın fps değeri 1 veya 2 hadi bilemedin 3 fps 'dir. Fazla olmaz. Oyunu oynatan ekran kartı. Sen bu sisteme yatırım yapma. Paranı sabır ve azim ile biriktir. Gerekirse bi' yerler de çalış. Bu sisteme yatırım yapma.

OC işlemi yaparsan Render gibi işlerde performans artışı görürsün. Ha sen gidip İ7 serisi işlemci takarsan bile en fazla alacağın fps değeri 1 veya 2 hadi bilemedin 3 fps 'dir. Fazla olmaz. Oyunu oynatan ekran kartı. Sen bu sisteme yatırım yapma. Paranı sabır ve azim ile biriktir. Gerekirse bi' yerler de çalış. Bu sisteme yatırım yapma.
O kadar da hor davranmayin canim bence hala güçlendirmeler le 2 yili var :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı