G31MX ile HD5570 uyumlu mudur?

Vicuus

Femtopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Çevirmen
Öncelikle herkese merhaba, bir sorum var ekran kartım bozulduğu için onboard olarak kullanıyorum ve ikinci el güzel bir ekran kartı buldum bu anakarta bu ekran kartı modeli uygun mu sormak istedim.

Anakartım: Foxconn G31MX.
Bulduğum Ekran kartı:
ATI Radeon HD5570.

Ya da şöyle söyleyeyim bu anakarta uyumlu düşük bütçeli ekran kartı tavsiyeleriniz var mı ( LoL'ü kastırmasın oynatsın yeter )

Öncelikle herkese merhaba, bir sorum var ekran kartım bozulduğu için onboard olarak kullanıyorum ve ikinci el güzel bir ekran kartı buldum bu anakarta bu ekran kartı modeli uygun mu sormak istedim.

Anakartım: Foxconn G31MX.
Bulduğum Ekran kartı:
ATI Radeon HD5570.

Ya da şöyle söyleyeyim bu anakarta uyumlu düşük bütçeli ekran kartı tavsiyeleriniz var mı ( LoL'ü kastırmasın oynatsın yeter )
aynı ekran kartını kullanıyodum Lol için yeterli ancak diğer oyunlar için zayıf
Ya şimdilik beni götürebilecek bir şey arıyorum öğrenci olduğum için fazla para ayıramadım maksimum 200 diyelim

Pazarlık yapmadan almayın o kartın ederi 100-125

aynı ekran kartını kullanıyodum Lol için yeterli ancak diğer oyunlar için zayıf

Pazarlık yapmadan almayın o kartın ederi 100-125
şimdi mesaj attım adama geri dönüş yaparsa pazarlık yapacağım 150 liraya koymuş
LOL oynasam yeter diyorsanız 720P'de 9500 GT bile LOL'ü kasmadan oynatır.
ya cs go düşük ayarlarda oynatsa da olur oynatmasada maksat yeni kasa alana kadar biraz idare etsin beni,bildiğiniz başka ekran kartı var mı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı