G31MX-K BIOS Update Sorunu

Ali Eren Han

Kilopat
Daha fazla  
Technopat sosyalde bir konuda okuduğum windowsdan bios güncellemeyi yapmaya çalışırken bilgisayar mavi ekran verdi ve açılmıyor.
Award bios kullanıyorum, anakartım Foxconn G31MX-K. AwardBIOS WinFlash Utility v1.94 indirdim ve kullanımını okuduktan sonra işe koyuldum. Öncelikle foxconn sitesinden anakartıma uygun en son biosu indirdim. Daha sonra tüm uygulamaları kapatarak WinFlashı açtım. Eski biosumu kaydettim. Daha sonra file menüsünden bios update seçeneğini işaretledim ve çıkan sekmeden foxconn sitesinden indirdiğim güncel biosun .bin uzantılı dosyasını seçip updateye basmamla "Kişisel bilgisayarınızda bir hata bulundu(yanlış hatırlamıyorsam)" yani mavi ekran hatasını aldım. Bilgisayarım bir daha açılmadı siyah ekranda kalıyor. Lütfen yardım edin en kısa sürede sorunu çözmem gerekiyor. Bir çözümü var mı yoksa anakartıma en kısa sürede veda mı edeyim?

Recep Baltaş hocam yorumunuzu bekliyorum umarım yardımcı olursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı