G31T M7 Sistem Kaç TL Eder?

zRappeR

Hectopat
Daha fazla  
Beyler şuanki kullandığım bilgisayar parçalarını kasayı monitörü satıp yeni bir sıfırdan kasa toplayacaktım aşağıdaki işletim sistemim kaç TL eder sizce.

G31T M7 DDR2, 800 MHZ Anakart
Ati Readon HD2400 256MB Ekran Kartı
3 GB DDR2 800 MHZ Ram
İntel Core 2 Duo CPU E7400 2.8 GHZ Çift Çekirdek İşlemci
BELSON 300W Güç Kaynağı

Monitörüm (Exper)
Tepkime Süresi 2 MS
19 inch
5000:1 Max Kontrast oranı

Sizce kaç tl eder bu civarlardaki bilgisayarcılara satıcamda.

Cezalıydım yorum yazamadım bilgisayarı FarCry 4, BattleField4, Gta 5 gibi oyunları ultra ayarlarda oynamak için toplıycam.

3400 tl arasıydı ben bu sistemi alıcam.
VxuRweC.png

Teşekkür ederim :)

Vede şuanki monitörüm 1444x900 çözünürlükte yani 720p ben monitörde almak istiyorum ancak fazlada pahalı olsun istemiyorum şöyle bir şey kullansam olurmu şuanki monitörüm kalsa bazı oyunlarda DSR teklonojisiyle 1920x1080P de oynasam olurmu idare etsem veya yeni monitör alayımmı ?

vede fiyat olarakta baya fark ortaya çıkıyo.
Monitör varken;
9 ay taksitle 377 TL
Monitör Yokken;
9 ay taksitle 339 TL

DSR ile belki çıkabilirsin bazı oyunlarda ama tam olarak bilemiyorum :) O yüzden belki monitörde alabilirsen daha iyi olacaktır senin için :)

tüm oyunlarda DSR kullanılıyo diye biliyorum en azından benim oynamak istediğim oyunlarda monitörü daha sonra alıcam.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı