N Nazımilgin Centipat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 34 16 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar anakartımı BIOS'unu güncelliyorum başarılı diyor fakat sürüm değişmiyor yardım edin lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2020
Arkadaşlar anakartımı BIOS'unu güncelliyorum başarılı diyor fakat sürüm değişmiyor yardım edin lütfen.
ensopat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2013 Mesajlar 1.374 Çözümler 19 Yer Adalar 16 Şubat 2020 #2 Modlu yazılımda sürüm değişmez zaten günceldir. Başka tarafları değiştirilir. Artı 0 Eksi
KS KS N Nazımilgin Centipat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 34 16 Şubat 2020 #3 ensopat dedi: Modlu yazılımda sürüm değişmez zaten günceldir. Başka tarafları değiştirilir. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım benim gibi bıosu olanların videolarında sürüm değişiyor fakat bende hiç bir değişiklik olmadı Artı 0 Eksi
ensopat dedi: Modlu yazılımda sürüm değişmez zaten günceldir. Başka tarafları değiştirilir. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım benim gibi bıosu olanların videolarında sürüm değişiyor fakat bende hiç bir değişiklik olmadı