G3258 4.5 GHz O.C

Ureanx

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Beyler konu başlığında göründüğü gibi 4.5 GHz çıkardım. 2 saat aida64 test yaptım hata almadım fakat işlemci fanı 3000 RPM yakın hızda dönüyor. 48 derece sabit bırakıyor uzun vadede fana bir sıkıntı yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanın devir aralığında ise sıkıntı çıkarmaz. Ama ömrü kısalır. O da yılları oynatır. İki gün sonra bir şey olmaz. Büyük ihtimal stok soğutucu kullanıyorsun. Ama 4.5 Ghz iyi bir değer 50 liralık bir soğutucu almanı öneririm böyle güzel işlemci tutturmuşken.

4.5'e vuran 5.0'a da vurur. Verin voltaji gitsin. Şaka bir yana ısı değerleri gayet iyi, fana da bir sıkıntı olmaz, atıyorum 4 yıl 5ay gideceğine,4 yıl 1 ay gider.

Stok soğutucuysa eğer o fan 1-2 sene içinde daha fazla ses çıkarmaya başlayacak. O devirde sürekli kullanmak fanın ömrünü çok ciddi derecede etkileyecektir.

İşlemci çok serin çalışıyor o değerlere göre. Kafana takacağın tek sorun fanın ömrü olmalı bence.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı