G3258 Bitcoin sistemine anakart önerisi

Oyundan başka birşey bilmeyen arkadaşlar doluşmuş konuya gördüm acımdan ağladım :)
Ben de şuanda BTC için bir anakart arıyorum. Asrock H81 Pro BTC kart var mining ile uğraşan herkes zaten bilir bu kartı. Ama kart karaborsa. Asrock distribütörü Teknobiyotik'te kartı daha stoğa gelmeden yolda satıyormuş, ondan satışa açılmıyor sanırım. Alternatif olarak G4400 işlemci ile yine Asrock Z270 Killer SLI diye bir kart var. 2 tane PCI-E x16, 4 tane de X1 slotu var anakartın. 2 tanesi direkt, 4 tanesi de x1 to x16 Riser kart ile 6 tane ekran kartı bağlamaya müsaade ediyor. Konu epeyce eski kalmış ama belki benim gibi arayan birilerine yön gösterir. Rastgele.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer konuyu bilmeyen arkadaşlar dalga geçmiş arkadaşla arkadaş da onlara cevabını vermiş.

Ethereum Mining Profitability Calculator

Bu site, 5 adet R9 290X kart (ubuntu) ile aylık $330 kazanılabileceğini gösteriyor. Bu hesaba göre yaklaşık 7-8 ayda sistem kendisini amorti ediyor eğer elektrik parasını saymazsak :)

Önemli olan elektrik parasını düşünce geriye ne kaldığı... :D
Elektrik faturası ne kadar gelir ki?
Bir de mining için iyi bir internete sahip olmak gerekir mi?

Önemli olan elektrik parasını düşünce geriye ne kaldığı... :D
Elektrik faturası ne kadar gelir ki?
Bir de mining için iyi bir internete sahip olmak gerekir mi?
2 MBit olan apart interneti ile GTX 1060'lı dizüstümde şu an 25.94MHs, ortalama 24-25 MHs ile Ethereumdan aylık yaklaşık 75 dolar kazanıyorum ve tek GPU ile Mining yaptığım için aynı anda ekran kartı gerektirmeyen işlemler yapabiliyorum. Bu arada arkadaşın belirttiği Profit sitesi Ethereum için. Bu sistem için Rig önerisine gelirsek anakart olarak MSI Z170A GAMING PRO CARBON önerebilirim. Bu anakartta 7 PCIE-E girişi olduğundan 7 Ekran kartına kadar takabilirsin. (Normalde anakartın gördüğü 6 ancak BIOS güncellemesi ve BIOS'tan çeşitli ayarlar ile 7 ekran kartını aktif edebilirsin.)

Bu kazı madenciliği gerçekten bu kadar kazandırıyor mu yahu?
@Sweetdreams1907
Evet. 10.000 TL ile aylık 1.500 TL kar yaptırıyor.

Oyundan başka birşey bilmeyen arkadaşlar doluşmuş konuya gördüm acımdan ağladım :)
Ben de şuanda BTC için bir anakart arıyorum. Asrock H81 Pro BTC kart var mining ile uğraşan herkes zaten bilir bu kartı. Ama kart karaborsa. Asrock distribütörü Teknobiyotik'te kartı daha stoğa gelmeden yolda satıyormuş, ondan satışa açılmıyor sanırım. Alternatif olarak G4400 işlemci ile yine Asrock Z270 Killer SLI diye bir kart var. 2 tane PCI-E x16, 4 tane de X1 slotu var anakartın. 2 tanesi direkt, 4 tanesi de x1 to x16 Riser kart ile 6 tane ekran kartı bağlamaya müsaade ediyor. Konu epeyce eski kalmış ama belki benim gibi arayan birilerine yön gösterir. Rastgele.
Çevirici ile bağlamak performans düşüşü yapmaz mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı