G3258 için ekran kartı önerisi

Mr Altinok

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde kullanılmamış bir adet 1050 OC var. VGA monitör kullanıyorum ama VGA desteği yok. Biliyorum aktif dönüştürücü ile aktarım yapılabiliyor ama acaba eski nesil sağlam bir kart ile takas mı yapsam. Bir arkadaşım bana vapor X R9 280x ile takas yapmak istediğini söyledi. İşlemcinin hızı şu an 4.0 Ghz ama iyi bir soğutma ile 4.5 Ghz falan olabilirmiş. İyi bir soğutma alsam acaba R9 280x ile darboğaz yapar mi? Yoksa 1050 mı kullanayim? Gönlüm R9 280x'den yana 3 GB olduğu için. Tabi bir tercihim daha var o da R9 270x ama 1 yıl garantili.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar elimde kullanılmamış bir adet 1050 OC var. VGA monitör kullanıyorum ama VGA desteği yok. Biliyorum aktif dönüştürücü ile aktarım yapılabiliyor ama acaba eski nesil sağlam bir kart ile takas mı yapsam. Bir arkadaşım bana vapor X R9 280x ile takas yapmak istediğini söyledi. İşlemcinin hızı şu an 4.0 Ghz ama iyi bir soğutma ile 4.5 Ghz falan olabilirmiş. İyi bir soğutma alsam acaba R9 280x ile darboğaz yapar mi? Yoksa 1050 mı kullanayim? Gönlüm R9 280x'den yana 3 GB olduğu için. Tabi bir tercihim daha var o da R9 270x ama 1 yıl garantili.
1050 bile darboğaz yapacak. Daha üstü mantıksız.

Elinde eğer bir G3258 varsa ve işlemciye ait bir bütçen yoksa r9 380x'i bilmem ama r9 380'nin darboğazını optimum seviyelere indirebilirsin. Tabi ki hatırı sayılır bir soğutucu ile. GT 1030 nedir anlamadım. Zira r9 serisinde ufak darboğazlarla hayatını sürdüren çok arkadaşım var, 1050'de de işlemcini oc ile 4.5 ghz yapabilirsen sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Ama ara ara tabiki droplar olacaktır. Ama en kısa zamanda işlemcini veya işlemci ve anakartını upgrade yap derim.

İ7 4770 için para biriktir derim.

Ben olsam daha güncel olan GTX 1050'yi kullanırdım.

İlerde yeni bir sisteme geçersem onu sisteme eklerdim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı