G3258 İçin Maximum Ekran Kartı Tavsiyesi

Sizce G3258 GTX950 kaldırır mı ?

• Evet

Oy: 16 72,7%
  • Hayır

Oy: 6 27,3%

• Oy verenlerin toplamı
    22
Şu iki videoyu izlerseniz CPU kullanımı %!00 olmasına rağmen GPU kullanımının %70 lerde dolaştığını görürsünüz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu iki videoyu izlerseniz CPU kullanımı %!00 olmasına rağmen GPU kullanımının %70 lerde dolaştığını görürsünüz.

Attığınız videolarda darboğaz göremedim. Evet küçük küçük takılmalar arada oluyor ancak oynanmayacak kadar da değil. Benim anlamadığım şey şu. Recep abiler G3258'e Titan X takıyor ve darboğaz olmuyor. Ben 950 takınca mı olacak ? Bunu anlamıyorum.

Attığınız videolarda darboğaz göremedim. Evet küçük küçük takılmalar arada oluyor ancak oynanmayacak kadar da değil. Benim anlamadığım şey şu. Recep abiler G3258'e Titan X takıyor ve darboğaz olmuyor. Ben 950 takınca mı olacak ? Bunu anlamıyorum.
Kardeşim darboğaz takılma değildir CPU kullanımı %100 GPU kullanımı %99'un altındaysa darboğaz var demektir. Darboğazın anlamını bilmiyorsunuz galiba.

Senin mantığınla bakarsak insanlar G3258 alsın yanına GTX 980 taksın oynasın oyununu daha güçlü işlemci alan insanlar boşunamı aldı o zaman.

Eğer öyleyse kusura bakma bilmiyormuşum. Şimdi öğrendim. Peki ben GTX950 alabilir miyim ? Bir sorun çıkmaz o zaman ?
Alabilirsiniz çok az darboğaz olur o farkı da hissetmezsiniz.

DX12 ile CPU kullanımı düşeceği için DX12 gelince hiç darboğaz yaşamama ihtimaliniz bile olabilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı