G3258 işlemci GTA V açar mı ?

İhtimaller üzerinden konuşmak yersiz ve gereksiz olur hocam. Ben size sorunlu iki oyun belirttim sizde bana sorunsuz çalışan 3 oyun belirttiniz. Oyun çıktıgı zaman durum ne olacak hep beraber görmüş olacagız zaten. Optimizasyon çok farklı bir konu oyunun işlemci destegi çok farklı bir konu. Optimizasyon sıkıntılı oyunlar o günün en iyi sistemlerinde bile iyi fps degerleri elde edemedigimiz dropların yaşandıgı oyunlar demek. Bu ikisi birbirinden çok farklı iki uç nokta. Umarım G3258 i desteklerde bu işlemciyi satın alan bir çok kullanıcı hüsrana ugramaz.

Q6600 ün sekiz senelik olması neyi değiştirir ki. Q6600 ü tak bilgisayarına gir Fifa 2015 istedigin kadar oyna. Sen iki kişilik arabaya olur mu ya o yeni model 4 kişide alır diyorsun.

İşte sen gerekeni görmüyorsun. O koltuklar 2 kişilik görünüyor ama koltuklar daha geniş. Q6600'da 528 milyon transistör var, G3258'de 1milyar 400 milyon. G3258'in koltukları Q6600'den 2,5 kat daha geniş. Yani G3258 aslında 5 koltuklu

Son düzenleme:

O islemci'le oynayamazsin yamayla bile oynamazsin 4 Cekirdekli olsa degisebilirdi.

G3258 200TL, GTA V'de 200TL Pek umutlu olma ancak Rockstar Games bu ertelemeler karşılığında oyuncularına bir sürpriz yapıp 4 çekirdek zorunluluğunu kaldırır yada yama ile düzeltir. Beklentiletimiz düşük bütçeli kardeşlerimizin de bu nimetlerden faydalanmasından yana.

İ3 4130 çift çekirdekli ama HyperThreading ile gerektiğinde 4 çekirdek olabiliyor. Yani en az 4 çekirdek isteyen oyunları açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…