Yani ne kadar bütçe ayırdın ikisine?Anakart + İşlemci alacağım. i5-2400, H61M-K, Kasa, PSU ve HDD'yi 1750 TL'den okuttum. Cebimde biraz para kalmasını istiyorum.
Yani ne kadar bütçe ayırdın ikisine?Anakart + İşlemci alacağım. i5-2400, H61M-K, Kasa, PSU ve HDD'yi 1750 TL'den okuttum. Cebimde biraz para kalmasını istiyorum.
AAA oyun oynamıyorum. Eski online oyunları oynuyorum çoğunlukla.Eski tekli çekirdek performansı önemli olan oyunlarda 4.2 GHz'de mükemmel bir performans sunar ama AAA oyunları 2 çekirdek işlemciyle oynayamazsın.
İşlemci + Anakart için 600 TL kadar bütçem var.Yani ne kadar bütçe ayırdın ikisine?
AAA oyun oynamıyorum. Eski Online oyunları oynuyorum çoğunlukla.
O zaman fiyat düşükse alınabilir.
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
119 TL işlemci. Anakartı H81M-K düşünüyorum.
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
540 TL ediyor.
GT 1030 aldım yakın zamanda.Soğutucu için 250 TL ayırmıştın.
400 TL A320 anakart alıp ikinci el 400 TL'ye R3 almak daha iyi olur. Ekran kartın var mı?
GT 1030 aldım yakın zamanda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.