G3258´li sistem

Hocam bende upgrade yapmak üzere G3258 almış bulunmaktayım şuan stok soğutcu ile 1.2 voltaj verdim 4.2ghz stabil çalışıyor 55-60 derece üstüne çıkmadı ve gayet memnunum standart bir soğutucu alıp 4.5-4.6GHz civarlarına çıkarabilirim diye tahmin ediyorum performansına göre upgrade etmeyebilirim ama her işlemci aynı değerleri verir mi bilmem.

Hocam bende upgrade yapmak üzere G3258 almış bulunmaktayım şuan stok soğutcu ile 1.2 voltaj verdim 4.2ghz stabil çalışıyor 55-60 derece üstüne çıkmadı ve gayet memnunum standart bir soğutucu alıp 4.5-4.6GHz civarlarına çıkarabilirim diye tahmin ediyorum performansına göre upgrade etmeyebilirim ama her işlemci aynı değerleri verir mi bilmem.
4.4 Ghz olabiliyor en fazla.

Senin işlemci güzel çıkmış kardeş. Çoğu kişi o değerlere ulaşamıyor :)

@Namelessone1905 Nerden çıkardınız bunu? Forumda 4.6-4.7 GHz kullanan bir kaç kişi var yabancı forumlarda sıvı azot kullanarak 6GHz yapmış insanlar bile gördüm. Herhangi bir sınır yok yani.

Yapılamaz değil ancak normal soğutucu ile o değerler riskli, ayrıca her islemci bahsettiğiniz değerlerde stabil olmayabilir.

Bu arada bence işlemcinizi yükseltin 750ti sizi bir kaç yıl daha götürür. bütçeniz el verirse i5 4460 veya 4690K yetmiyorsa i3 4160 alabilirsiniz.

750 ti kullanmıyorum hocam haftaya soğutucu ve r9 380 alıcam bir süre öyle kullanıcam sonra karar vericem eğer istediğim performansı alamazsam i5 4460'a geçicem birazda overclock hevesi ve denemek için g3258 aldım ama pişman etmedi beni.

750 ti kullanmıyorum hocam haftaya soğutucu ve r9 380 alıcam bir süre öyle kullanıcam sonra kara vericem eğer istediğim eprformansı alamazsam i5 4460'a geçicem birazda overclock hevesi ve denemk için g3258 aldım ama pişman etmedi beni.
Ben de g3258i r9 280 ile kullanıyorum. Çok mutlu etmedi ama darboğaz yapıyor. Oc yapmadım

Overclock yapmadan performans beklemeniz saçma zaten, ben alır almaz stok soğutcu ile overclock yaptım 24 saat prime95 çalıştırdım banamısın demedi sıcaklık değerleri de gayet iyi işlemcinin iyi çıktığını düşünüyorum muhtemelen uzun süre idare edecektir beni.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı