Theponkes Kilopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2018 #1 Arkadaşlar G3258 işlemciye overclock yaptığımda bilgisayar kendini tekrar başlatınca sürekli mavi ekran vermeye başladı. Bir türlü Windows'a ulaşamadım. Kaç gündür uğraşıyorum, denemediğim yol kalmadı nerdeyse. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2018
Arkadaşlar G3258 işlemciye overclock yaptığımda bilgisayar kendini tekrar başlatınca sürekli mavi ekran vermeye başladı. Bir türlü Windows'a ulaşamadım. Kaç gündür uğraşıyorum, denemediğim yol kalmadı nerdeyse.
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 7 Ocak 2018 #2 Verdiğiniz voltaj yetersiz geliyor olabilir. Çarpan ve voltaj oranlarını eski haline döndürüp öyle deneyin. Artı 0 Eksi
Verdiğiniz voltaj yetersiz geliyor olabilir. Çarpan ve voltaj oranlarını eski haline döndürüp öyle deneyin.
KS KS Theponkes Kilopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2018 #3 Brexit dedi: Verdiğiniz voltaj yetersiz geliyor olabilir. Çarpan ve voltaj oranlarını eski haline döndürüp öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten default ayarlarda mavi ekran veriyor. Artı 0 Eksi
Brexit dedi: Verdiğiniz voltaj yetersiz geliyor olabilir. Çarpan ve voltaj oranlarını eski haline döndürüp öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten default ayarlarda mavi ekran veriyor.
Hans Landa Megapat Katılım 23 Mayıs 2016 Mesajlar 702 Yer İstanbul 8 Ocak 2018 #4 Default ayarlarda açılmıyorsa işlemciye zarar vermiş olabilirsin Artı 0 Eksi
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 8 Ocak 2018 #5 Anakartın Reset Jumper'ından Bios'u resetleyin. Artı 0 Eksi
KS KS Theponkes Kilopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2018 #6 Brexit dedi: Anakartın Reset Jumper'ından Bios'u resetleyin. Genişletmek için tıkla... Denedim onuda ne varsa denedim nerdeyse servise vermeyi düşünüyorum bildiğim yer yok. Artı 0 Eksi
Brexit dedi: Anakartın Reset Jumper'ından Bios'u resetleyin. Genişletmek için tıkla... Denedim onuda ne varsa denedim nerdeyse servise vermeyi düşünüyorum bildiğim yer yok.