G3258 Overclock Yapmak

Schienzyy

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim şu şekilde:
  • MSI H81M-P33 V1.9
  • INTEL PENTIUM G3258
  • GTX 750 Ti
  • 8GB RAM
PUBG oyununa gelen güncellemeden sonra oyun biraz kasmaya başladı. Overclock yaparsam bu sorunun ortadan kalkacağını söylediler. Çok fazla bir bilgim yok bu konuda hangi ayarlarda yapmalıyım bilgi sahibi olanlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
IMG_0997.JPG
Bios resmini de attım.

Yanlış bilgi
Bu tarz çarpan kilidi açık olmayan işlemcilerde çok kaliteli bir soğutucu yoksa hız aşırtma önermiyoruz. Çok ciddi sıcaklık değerlerini görebilirsiniz.

Aslında çok fazla bir hız artışı düşünmüyorum sadece birazcık performansı artsın istiyorum internette 4.5 ghz kadar çıkaranlar olmuş ben sadece maksimum 4 ghz olsa iyi olur diye düşünmüştüm.

Bu tarz çarpan kilidi açık olmayan işlemcilerde çok kaliteli bir soğutucu yoksa hız aşırtma önermiyoruz. Çok ciddi sıcaklık değerlerini görebilirsiniz.
Öncelikle Pentium G3258, Intel'in Pentium serisinin 20. yılına özel çıkarttığı K ibaresiz çarpan kilidi açık bir işlemcisidir... H81 çipsetinde de OC yapılabilir... Sadece stok fanla yapılmasını önermiyorum... OC yapmak iyi bir soğutucu almanızı öneriyorum... Ayrıca bkz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı