G3258 RX 550 sistemde Tom Clancy's Rainbow Six: Siege “crashed” hatası

378923

Hectopat
Hepinize iyi akşamlar. Öncelikle sistemim:
RX 550 2 GB (daha bu akşam aldım )
Intel Pentium g3258.
6 GB RAM
Sıkıntı ne olabilir ve nasıl çözülebilir? Bazı yerlerde “bu Uplay'in bir sorunudur” yazıyordu sanırım donanımsal değil. Çünkü oyunu ilk başta gayet güzel açtı ama ben saf gibi oyun grafiklerini biraz yükselttim. Denemeye basınca crashed dedi, oyunu ilk başta başarılı şekilde çalıştırdım yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uplay'i kaldırıp tekrar kurmayı dene.

Olmaz ise Uplay > ayarlar > genel sekmesinde, desteklenen oyunlar için bulut tasarruf senkronizasyonunu etkinleştir seçeneğinin işaretini kaldırın. Ayrıca, desteklenen oyun için oyun içi bindirmeyi etkinleştir seçeneğinin işaretini kaldırın.

Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.

Bir de bazı arkadaşlar 2 iş parçacığına sahip işlemciler açmaz demiş ama oyunu açtı ama yüksek ayarlar yaptığım için çöktüğünü düşünüyorum .

Arkadaşlar yarın baktığımda oyun düzeldi ben hiçbir şey yapmama rağmen. Ama sorunun düzelmesine sevindim en azından. Bu arada ekran kartım çok iyi ama işlemcim kötü olmasına rağmen 1080 p highda oynuyorum bu nasıl mümkün oluyor işlemci nasıl dayanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…